woensdag 13 mei 2015

Junior Systeembeheerder bij Kaemingk Season DecorationsKaemingk is Europees marktleider op het gebied van seizoen decoratie bestaande uit een innovatief assortiment artikelen voor kerst, voorjaar, Pasen en Home Deco. De collectie is gebaseerd op de nieuwste trends en wordt gepresenteerd in prachtig gedecoreerde showrooms in Nederland, België en Duitsland en op grote internationale vakbeurzen. Bij Kaemingk zijn ongeveer 300 mensen werkzaam en de omzet bedraagt ruim 160 miljoen euro per jaar. Met een breed assortiment van ruim 17.000 artikelen levert de logistieke organisatie aan meer dan 4.000 klanten in geheel Europa en de USA. Kaemingk is een snel groeiende, uiterst klantgerichte organisatie die volop in beweging is. Kaemingk biedt een omgeving waarbij ondernemingszin, innovatie, perfectionisme en enthousiasme voorop staan.
Kijk voor meer informatie op www.werkenbijkaemingk.com.

Voor ons IT team (3 medewerkers), is Kaemingk op zoek naar een:


Junior SysteembeheerderIT
IT speelt een hoofdrol in de bedrijfsvoering van Kaemingk. De basis is een ERP-pakket, diverse (virtuele) servers, SAN en een infrastructuur met glasvezel netwerk naar diverse locaties. Er wordt veel gebruik gemaakt van Microsoft toepassingen.

Werkzaamheden
Als junior systeembeheerder verricht je diverse assisterende werkzaamheden voor de IT-collega’s en de organisatie. Voor een deel zijn dit ondersteunende taken van de helpdesk (beantwoorden van vragen, oplossen van problemen, configureren van devices etc.) Ook ondersteun je gebruikers zowel op de werkplek als remote. Bovenstaande wordt gecombineerd met de assistentie bij beheertaken.
Na gebleken geschiktheid zullen diverse werkzaamheden van het beheer zelfstandig en onder eigen verantwoordelijkheid plaatsvinden. Het betreft een veelzijdige en dynamische functie waarbij jouw inbreng de IT-organisatie vooruit moet helpen.

Je bent
  • in het bezit van een mbo of hbo IT-opleiding
  • in het bezit van werk- en/of stage-ervaring op het gebied van helpdesk werkzaamheden en/of systeembeheer
  • in het bezit van enkele Microsoft certificeringen (MCITP) of je bent bereid dit te willen behalen
  • in het bezit van rijbewijs B, accuraat en beschikt over goede mondelingen vaardigheden
  • een teamspeler en hebt een servicegerichte en klantvriendelijke instelling

Kaemingk
Kaemingk biedt je een afwisselende functie in een professionele en internationaal georiënteerde organisatie. In de loop der jaren heeft Kaemingk bewezen succesvol te zijn in haar markten. Wij bieden jonge mensen volop kansen om succesvol te zijn op zijn of haar vakgebied. Flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden zijn vanzelfsprekend om goed te kunnen functioneren bij Kaemingk.

Jouw capaciteiten en inzet worden beloond met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een winstdelingsregeling.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, reageer dan via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten