vrijdag 1 mei 2015

Commercieel Medewerker Binnendienst bij Kaemingk Season DecorationsKaemingk is Europees marktleider op het gebied van seizoen decoratie bestaande uit een innovatief assortiment artikelen voor kerst, voorjaar, Pasen en Home Deco. De collectie is gebaseerd op de nieuwste trends en wordt gepresenteerd in prachtig gedecoreerde showrooms in Nederland, België en Duitsland en op grote internationale vakbeurzen.

Bij Kaemingk zijn ongeveer 300 mensen werkzaam en de omzet bedraagt ruim 160 miljoen euro per jaar. Met een breed assortiment van ruim 17.000 artikelen levert de logistieke organisatie aan meer dan 4.000 klanten in geheel Europa en de USA.

Kaemingk is een snel groeiende, uiterst klantgerichte organisatie die volop in beweging is. Kaemingk biedt een omgeving waarbij ondernemingszin, innovatie, perfectionisme en enthousiasme voorop staan.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijkaemingk.com.

Voor de ondersteuning van het verkoopteam is Kaemingk op zoek naar een


Commercieel Medewerker Binnendienst M/V


Engeland & Ierland


Werkzaamheden
Jij ondersteunt de verkoop voor Engeland en Ierland. Dit bestaat uit het assisteren van klanten en verkopers waarbij je offertes uitwerkt, vragen beantwoordt en verantwoordelijk bent voor de levertijdbewaking en een correcte administratie. Je wordt zelf verantwoordelijk voor diverse (key) accounts waarbij je zorg draagt voor een juiste commerciële, administratieve en procesmatige afhandeling. Daarnaast verricht je diverse werkzaamheden tijdens het verkoopseizoen tijdens klantenbezoeken, internationale beurzen en bij andere commerciële activiteiten.

Je bent
  • In het bezit een hbo-diploma;
  • Werkzaam in een commerciële / administratieve omgeving (2 tot 4 jaar ervaring);
  • In staat om zelfstandig ingewikkelde commerciële en administratieve taken te organiseren;
  • Iemand die goed en professioneel Engels spreekt en schijft;
  • Iemand met een goed administratief inzicht, flexibel, stressbestendig, nauwkeurig, initiatiefrijk en klantgericht;
  • Bekend met de Office-programma’s.

Kaemingk biedt
Kaemingk biedt je een afwisselende functie in een professionele en internationaal georiënteerde organisatie. In de loop der jaren heeft Kaemingk bewezen succesvol te zijn in haar markten. Wij bieden jonge mensen volop kansen om succesvol te zijn op zijn of haar vakgebied. Flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden zijn vanzelfsprekend om goed te kunnen functioneren bij Kaemingk.

Jouw capaciteiten en inzet worden beloond met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een winstdelingsregeling.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, reageer dan via het sollicitatieformulier via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Commercieel Medewerker Binnendienst, Verkoper, Sales, Commercie, Commercieel

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten