woensdag 6 mei 2015

Creatieve Marketeer bij MAIN EnergieVacature Creatief Marketeer - Amsterdam

(40 uur)


MAIN Energie is de grootste zelfstandige energieleverancier op de zakelijke markt en is al meer dan tien jaar een sterk groeiend bedrijf. Wil jij een belangrijke rol bij deze verdere groei spelen? Zoek je een brede marketingfunctie waarin je verantwoordelijk bent voor zowel online als offline activiteiten en waarin je je creativiteit kwijt kunt? Lees dan snel verder!

De baan
De functie Creatief Marketeer is zeer grafisch en actiematig gericht en vereist de nodige senioriteit en werkervaring.
Jij bent iemand die ijzersterke reclame- en communicatieconcepten kan bedenken, ontwerpen en in staat is deze te vertalen naar krachtige campagne uitingen. De balans tussen creativiteit en effectiviteit verlies je niet uit het oog. Bovendien vind je het prettig om de concepten zelf uit te werken tot een goed eindresultaat. Omdat je dol bent op afwisseling vind je het fijn om regelmatig goed doordachte online campagnes (websites, social media, webbanners) af te wisselen met creatieve printcampagnes (advertenties, folders, beursuitingen).
Je bent samen met het marketingteam verantwoordelijk voor het bedenken en (visueel) creëren van activiteiten die direct betrekking hebben tot het merk van MAIN Energie en het genereren van omzet. Je rapporteert aan de Marketing Manager.

Jij
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van Communicatie & Multimedia Design of (reclame) marketing;
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring binnen een soortgelijke functie;
 • Je hebt een goede beheersing van het Adobe CC pakken en het Microsoft Office-pakket;
 • Je hebt ervaring met de volgende programma's: Adobe Photoshop, Adobe
 • Illustrator, Adobe InDesign;
 • Je bent creatief en taalkundig sterk;
 • Ervaring aan reclamebureauzijde is een pre;
 • Je bent woonachtig in Amsterdam of omstreken;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wij
 • Wij bieden jou een uitdagende functie op een afdeling waar een informele en collegiale werksfeer heerst;
 • Naast een marktconform salaris, bieden we jou eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een premievrij pensioen);
 • We bieden je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren op de vacature Marketeer?
Ben je enthousiast geworden over de vacature van Marketeer? Stuur je cv en sollicitatiebrief via het sollicitatieformulier t.a.v. Patricia van Deursen, Corporate Recruiter. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Voor vragen kun je tevens bij Patricia van Deursen terecht via recruitment@mainenergie.nl.

Wie zijn wij?
MAIN Energie is al tien jaar een zeer succesvolle energieleverancier en levert hoofdzakelijk energie aan de zakelijke markt. MAIN Energie biedt hoogwaardige service door persoonlijk contact en realiseert besparingen door slim in te kopen en doordacht contractbeheer te voeren.
Het bedrijf bestaat momenteel uit zes afdelingen, te weten Verkoop, Marketing, Inkoop, Operationele zaken, IT en Financiën. De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een eerlijke directe stijl van leidinggeven en een hoog ambitieniveau, met duidelijke kaders en afspraken. Het bedrijf wordt omschreven als resultaatgericht en no-nonsense.

Wil je weten wat je toekomstige collega's over ons bedrijf zeggen? Lees hier de ervaringen.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: vacature Marketeer Amsterdam, Marketing Professional, Communicatie, Social Media Specialist, Grafisch Vormgever, DTP-er, Noord-Holland
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten