vrijdag 1 mei 2015

Implementatie Consultant (IT) bij Ultimo Software SolutionsDoortastende implementatie consultant gezocht!
Heb jij de drive om altijd de best passende oplossingen te realiseren door je kennis van IT en bedrijfskunde te combineren? Dan maken we graag kennis met jou als enthousiaste en zelfstandig werkende implementatie consultant. Je bent minimaal HBO-geschoold en bij voorkeur heb je enkele jaren relevante werkervaring.

Wie zijn wij?
Ultimo Software Solutions is een succesvol en sterk groeiend softwarebedrijf, gevestigd in Nunspeet in Gelderland. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop, implementatie en ondersteuning van professionele business software. Het betreft standaard software voor de bedrijfsvoering van facilitaire organisaties, technische diensten, IT-afdelingen, wagenparkbeheerders, infrabeheerders en –contractors. De moderne, webbased software onderscheidt zich door flexibiliteit, die onze consultants inzetten om de rijke standaard functionaliteit toe te snijden op de bedrijfsprocessen van de klant en op de wensen van de eindgebruikers. Met onze software behoren wij tot de marktleiders binnen diverse marktsegmenten. Met ongeveer 140 medewerkers zijn wij actief in meerdere landen.

Om onze verdere groei vorm te geven, zijn wij voor ons hoofdkantoor in Nunspeet op zoek naar:

Implementatie Consultants (IT)


36-40 uur per week


Functieomschrijving Implementatie Consultant
In de kern ben je verantwoordelijk voor het implementeren van de Ultimo business software bij onze klanten. Dat klinkt simpel. Dat is het soms ook. Evenwel komt er in de meeste gevallen veel meer bij kijken, want jouw werkzaamheden bepalen in grote mate het succes van de inzet van de software bij onze klanten. Een hele verantwoordelijkheid natuurlijk. Dat daagt jou, als jonge en enthousiaste professional, uit om je opgedane kennis van IT en business management in een goede mix te gebruiken.
Je zet je IT-skills in om de daadwerkelijke implementatie uit te voeren. Heel ingewikkeld? Over het algemeen niet. Je gebruikt je kennis van SQL en verricht database conversies, configuraties van schermlayouts en richt workflows in. Regelmatig word je uitgedaagd om een creatieve oplossing te vinden. Geen punt. Daar draai jij je hand toch niet voor om?

Wat kenmerkt straks jouw ‘gemiddelde’ werkdag?
Diverse projecten (van groot tot klein) uitvoeren, waarbij jij als sleutelspeler de verantwoording hebt om de implementatie van Ultimo tot een succes te maken. Tijdens je projecten zorg je dat de afgesproken producten en diensten worden opgeleverd, waarbij je tegelijkertijd stuurt op de afgesproken uren en kosten (inclusief mogelijke signaalfunctie richting opdrachtgever en interne organisatie).

Adviseren bij het inrichten van de software. De Ultimo software is eenvoudig te customizen, waardoor de software aan te passen is aan de bedrijfsprocessen van de klant. Echter, wij verwachten van jou een proactieve houding richting de klant. Want soms zie jij dat het anders of beter kan. Jouw kennis van bedrijfsprocessen deel je met de klant en samen bepaal je of je dit doorvoert in de software (klantconfiguratie).

Je komt veel over de vloer bij onze klanten, maar ook op ons kantoor hebben wij de geschikte faciliteiten om je werkzaamheden uit te voeren. In een centrale consultancytuin werk je samen met je collega’s. Handig om snel even te sparren over bepaalde vraagstukken.

Wat verwachten we van jou?
Tijdens je werkzaamheden maak je daadwerkelijk het verschil en ben je een belangrijk visitekaartje voor onze organisatie. Je bent dan ook een doortastende persoonlijkheid, die zelfstandig sterk in zijn schoenen staat, maar die ook uitstekend samenwerkt met verschillende persoonlijkheden. Je hebt niet alleen te maken met verschillende typen klantorganisaties, maar ook met verschillende functietypen en –niveaus. Verder beschik je over de volgende kwalificaties:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van IT (business management);
 • Sterke affiniteit met software en informatietechnologie;
 • Kennis van bedrijfskunde en gevoel voor verschillende bedrijfsprocessen;
 • Een klantgerichte instelling;
 • De bereidheid om te reizen;
 • Goede communicatieve eigenschappen;
 • Vaardigheden om projectmatig te werken;
 • Goede kennis van de Engelse en/of Duitse taal is een pré.

What’s in it for you?
Naast een allround en afwisselende functie bij een wisselende klantengroep, bieden we jou:
 • Een flexibele en informele werkomgeving waarin teamwork belangrijk is;
 • Betrokken collega’s met veel aandacht voor de persoonlijke omgang. We hechten veel belang aan het verbeteren van de onderlinge band door het organiseren van diverse activiteiten;
 • Een auto, laptop en mobiele telefoon van de zaak;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Uiteraard zorgen we ervoor dat je goed beslagen je werk uit kunt voeren. We voorzien je van een gedegen opleidingstraject, zodat je je werkzaamheden met veel vertrouwen uitvoert en je als professional de projecten aanvliegt.

Sollicitatieprocedure vacature Implementatie Consultant
Denk jij te passen in bovenstaande beschrijving? Dan maken we graag kennis met jou! De sollicitatieprocedure is als volgt:
Je stuurt je CV met begeleidend schrijven op via onze sollicitatiepagina ter attentie van Ismay Wijnhoud. Ismay coördineert de verdere acties en zal je laten weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Ismay Wijnhoud (e-mail: administratie@ultimo.com, telefoon: 0341-423737).

We kijken uit naar je sollicitatie en een eerste kennismaking!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: IT Implementatie Consultant, ICT Implementatie Consultant, Implementatieconsultant, HBO


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten