donderdag 7 mei 2015

IT Auditor bij SNS Bank N.V.SNS bank NV heeft voor haar vestigingen in Utrecht en Den Bosch een vacature voor een


IT AuditorAls IT auditor werk je alleen of in een team onder aansturing van de lead IT auditor. Je voert onder begeleiding audits uit, gericht op de opzet en werking van IT platforms en -processen en de daarin verankerde beheersmaatregelen.

Je wordt breed ingezet en past een breed scala van audit-technieken toe. Je bent inhoudelijk deskundig op het IT- en auditgebied en hebt affiniteit met risicomanagement. Je draagt bij aan de opzet van controleprogramma's, levert bevindingen, conclusies en aanbevelingen aan ten behoeve van het conceptrapport en voert frequent overleg met afdelingshoofden over de gang van zaken.

Binnen onze afdeling en organisatie zijn er diverse mogelijkheden om je eigen ambities verder vorm te geven om door te groeien, bijvoorbeeld naar senior of managementniveau. Voor de functie van IT auditor willen we uiteraard wel dat je de opleiding (RE) gaat doen, of hier al studerend voor bent. Wij creëren de mogelijkheid voor jou om deze opleiding te (blijven) volgen.

Group Audit SNS REAAL
Group Audit (GA) is een gecentraliseerde stafafdeling van ongeveer 65 medewerkers. Directeur GA rapporteert rechtstreeks aan de CEO en het Audit Committee. GA werkt vanuit vijf locaties, te weten: Utrecht, Den Bosch, Alkmaar, Amsterdam en Amstelveen. Het werkgebied voor deze vacature is Utrecht en Den Bosch.

GA is ondermeer verantwoordelijk voor de beoordeling van opzet, bestaan en werking van beheersmaatregelen en streeft ernaar als partner voor de business toegevoegde waarde te leveren. Voor de uitvoering van deze werkzaamheden is inhoudelijke product-, proces- en business-kennis noodzakelijk. Langs die lijnen zijn de teams samengesteld. Audits worden uitgevoerd in teams met wisselende samenstelling. Per opdracht wordt het optimale team samengesteld.

De IT audit afdeling van SNS REAAL bestaat momenteel uit 15 medewerkers. Zij voeren (integrated) audits uit bij zowel bank als verzekeraar. Momenteel zijn we op zoek naar een collega in het IT audit team voor de bank, met als standplaats Den Bosch of Utrecht.

Wij vragen
  • Afgeronde Universitaire studie of Hbo-opleiding en startend of gevorderd met de RE-opleiding.
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring op gedaan bij een IT organisatie of een financiële instelling of een accountantskantoor of binnen de IT consultancy.
  • Gedegen kennis en ervaring op het gebied van IT;
  • Interesse in en kennis en van (business-) processen bij een bank is een pré
  • Competenties
  • Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en bent communicatief vaardig.
  • Je bent resultaatgericht, kritisch, zorgvuldig, en je bent in grote mate organisatiesensitief. Verder ben je proactief, enthousiast en in staat toegevoegde waarde te bieden.

Wij bieden
SNS Bank N.V. is een informele organisatie met korte lijnen. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Kijk hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden

De salaris indicatie voor deze functie is max Eur. 55.000,- o.b.v. een 36-urige werkweek. In overleg behoort een werkweek van 40 uur ook tot de mogelijkheden.

SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V. gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank, BLG Wonen en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Vivian Sin, Recruiter, 06 836481387. Vragen over de functie kun je stellen aan Tom van de Ven, Bedrijfshoofd IT Audit, telefoonnummer 030-2915420.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten