woensdag 6 mei 2015

Manager Operations bij GinoGino ontwikkelt, levert en onderhoudt innovatieve informatiseringoplossingen voor (zorg)professionals en verbetert de prestaties van zorgaanbieders, overheden en zorgverzekeraars op een aantal specifieke gebieden in de gezondheidszorg met innovatieve keteninformatisering. Gino optimaliseert onze ICT-oplossingen door de cliënt als ‘klant’ centraal te stellen en daarmee zelfregie en eigen kracht optimaal te faciliteren. Gino is zowel actief in de zorg voor jeugd als in ouderenzorg en ondersteunt de informatievoorziening gedurende de gehele levenscyclus van burgers op het gebied van zorg en welzijn. Gino telt op dit moment ruim 30 hoogopgeleide medewerkers. Een uitgebalanceerd team waarin ervaring, talent en behoefte aan resultaat elkaar aanvullen en versterken. Het kantoor staat in Groningen.

Manager Operations


"Een mensgerichte manager die zich thuisvoelt op het snijvlak van klant en operations"


Functieprofiel
Van de nieuwe manager Operations wordt verwacht dat hij op inspirerende wijze de dagelijkse leiding neemt over de ontwikkel- en service afdeling. De manager Operations ziet toe op kwaliteit van de dienstverlening, (personele) planning van de werkzaamheden binnen de financiële afspraken.

De taken en verantwoordelijkheden zijn als volgt:
 • De manager Operations geeft op inspirerende wijze leiding aan de operationele afdelingen, namelijk de ontwikkelaars en de service medewerkers.
 • De manager Operations maakt deel uit van het managementteam, brengt (on)gevraagd onderwerpen in vanuit zijn operationele verantwoordelijkheid en draagt tevens bij aan de verdere ontwikkeling van de organisatie.
 • De manager Operations ziet toe op kwaliteit van de dienstverlening, planning van de werkzaamheden binnen de financiële afspraken.
 • De manager Operations voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met zijn medewerkers of ziet toe dat deze plaatsvinden.
 • De manager Operations is gericht op het structuren van de operationele organisatie, processen / systemen en de borging daarvan.
 • De manager Operations functioneert in de uitvoering van productontwikkelingen / projecten ook zelf als projectmanager en is de linking-pin tussen opdrachtgever en organisatie.
 • De manager operations ziet tot op correcte uitvoering van contracten, SLA’s met klanten en andere uitvoering gerelateerde klantzaken.
 • Is betrokken en levert inhoud aan geselecteerde tenders

Wij vragen
 • Beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Heeft minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in de rol van operationeel eindverantwoordelijke.
 • Heeft ervaring in het aansturen van een ontwikkel- en service organisatie bij voorkeur in een ontwikkelomgeving.
 • Hanteert een mensgerichte managementstijl gericht op professionals
 • Heeft ruime ervaring in projectmanagement of het aansturen van projectmanagers
 • Heeft ruime ervaring in een commerciële projecten organisatie

Aanbod
De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en hangen af van kennis en ervaring. Onze opdrachtgever streeft een duurzame samenwerking na.

Solliciteren
Heb je interesse in deze positie en wil je een uitgebreid functieprofiel of ken je iemand die mogelijk in het profiel past en wellicht geïnteresseerd is, neem dan spoedig contact op met Harold Ezinga op 06-436 29 442. Wil je je belangstelling kenbaar maken, laat dan je cv met motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

De gesprekken met de consultants van TIB &Partners vinden plaats in Groningen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten