vrijdag 1 mei 2015

Medewerker Verkoop Binnendienst bij Sandvik BeneluxSandvik Benelux B.V. zoekt voor de afdeling Dormer Pramet een:


Medewerker Verkoop Binnendienst


Schiedam – 40 uur per week


Dormer Pramet is onderdeel van de Sandvik Groep, een van de grootste Zweedse beursgenoteerde ondernemingen. Binnen Sandvik hoort Dormer Pramet tot de divisie Sandvik Machining Solutions. Dormer Pramet is een toonaangevende producent en verkooporganisatie van verspanende gereedschappen (spiraalboren, tappen, frezen en ruimers in VHM en HSS onder de merknaam DORMER en hardmetalen wisselplaatgereedschappen onder de merknaam PRAMET).

Jouw uitdaging
Na een uitgebreide inwerkperiode waarin je de producten en onze organisatie leert kennen, zal je alle voorkomende klantvragen in behandeling nemen alsook specifieke ondersteunende werkzaamheden voor de buitendienst-medewerkers. Je streeft ernaar om een zo hoog mogelijke service te verlenen.

Je onderhoud zelfstanding de relaties met de Dormer en Pramet klanten (eindgebruikers en distributeurs) en bouwt een goede band op met de klanten zodat Dormer Pramet de eerste keus is om te contacteren op het gebied van metaalbewerkings-gereedschappen.

Dit doe je onder andere door het behandelen van orders, opstellen van offertes, adviseren van het juiste gereedschap.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het:
  • In samenwerking met de marketing & sales coördinator uitvoeren van de geplande marketingactiviteiten.
  • In samenwerking met de sales engineers werken aan het realiseren van de omzetdoelstellingen.
  • Verzamelen en bijhouden van informatie over klanten en concurrenten ter ondersteuning van de verkoopactiviteiten.

Jouw profiel
Ervaring in een soortgelijke functie binnen een industriële omgeving heeft de voorkeur. Je beschikt over een aantal jaren ervaring binnen een Business to Business functie en je woont in de omgeving Schiedam / Rotterdam. Ervaring met of kennis van de metaalbewerking is een pré en je bent bij voorkeur MBO+ opgeleid.

Naast enthousiasme, zelfstandigheid, een commerciële, proactieve en hulvaardige houding, bezit je ook het vermogen relaties verder uit te bouwen door creatief met hen mee te denken.

Je bent communicatief sterk en spreekt vloeiend Nederlands en goed Frans, zowel in woord en geschrift. Kennis van Engels en Duits is een pré.

Wij bieden
Een zelfstandige functie bij een grote internationale onderneming binnen een klein, informeel en no-nonsense team van collega’s.

Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen binnen onze gehele (internationale) organisatie maken dit aanbod compleet.

Een arbeidsvoorwaardenpakket met goede primaire en secundaire voorwaarden maakt natuurlijk onderdeel uit van ons aanbod.

Je reactie
Solliciteren kan via www.sandvik.com/careers onder vermelding van JOB ID #338129.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Sales Support Rotterdam, Commercieel Medewerker Binnendienst, Verkoper , Verkoper, Accountmanager, Zuid-Holland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten