dinsdag 12 mei 2015

Office Manager bij Xebia“Quality without Compromise”Xebia is georganiseerd in zelfstandige cellen met een eigen thema, ondernemende professionals en allen op hun eigenwijze verantwoordelijk voor de realisatie van onze gemeenschappelijke autoriteitsmissie. Xebia is met deze missie inmiddels gegroeid tot een toonaangevende high-end IT organisatie van ruim 550 medewerkers met vestigingen in Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten en India.

Office Management Team
Met een enthousiast team van 5 betrokken professionals faciliteert deze unit in brede zin de diverse activiteiten op organisatorisch en administratief vlak. Als gevolg van een toename van onze bedrijfsactiviteiten en het op hoog niveau houden van onze dienstverlening zijn wij op zoek naar een

Office Manager

Hilversum, 40+ uur


Een indruk van je takenpakket
Het gehele Office Management Team ondersteunt het management, de consultants en de backoffice teams en optimaliseert de kwaliteit van onze dienstverlening waar mogelijk:
 • Office management (telefoon, planning agenda’s, afspraken (intern/extern) maken, ontvangen gasten/deelnemers aan trainingen en kandidaten op kantoor, post, e-mail, bestellingen (boeken, office supplies, catering, boeken van reizen, vervoer en verblijf) en organiseren in- en externe (medewerker gerelateerde) evenementen en hieraan gerelateerde administratieve handelingen).
 • Operationele ondersteuning binnen een internationale organisatie.
 • Optimaliseren samenwerking met de aan Xebia gelieerde bv’s als XebiaLabs, GoDataDriven en StackState en toekomstige start-ups.

Wat wij vragen
Deze uitdagende en dynamische rol vraagt om een kritische en proactieve houding, sterke communicatieve vaardigheden, oog voor details en accuratesse.

Daarnaast
 • Hbo-niveau aangevuld met een opleiding als Office Assistent/Manager en ruime en relevante werkervaring in een vergelijkbare en internationale omgeving.
 • Je denkt en handelt vanuit een start-up mentaliteit; dienstverlening is niet
 • iets wat je doet, maar wat je bent.
 • Je ‘can do’ mentaliteit wordt aangevuld met vermogen om te kunnen
 • prioriteren en veel ‘ballen’ gelijktijdig in de lucht te kunnen houden.
 • Je flexibele instelling sluit naadloos aan binnen onze wendbare omgeving.
 • Je ziet het werk, voelt je verantwoordelijk, neemt het initiatief en weet het te regelen met altijd als basis een sterk ontwikkeld kwaliteitsbesef.
 • Gezien de internationale omgeving is een goede beheersing van Engels- in woord en geschrift- een must.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een interessante en uitdagende functie in een high-end omgeving met een prima arbeidsvoorwaardenpakket waar alle ruimte is voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen onze inspirerende en ambitieuze omgeving.

Solliciteren
We zijn benieuwd naar je reactie! Laat je CV met motivatie via officeteam@xebia.com

Meer informatie
Of neem contact op met Diana de Kruijf mobiel 06-5359 0529 of Mireille van Limburg Stirum mobiel 06-2631 4614 voor meer informatie over deze functie. Er wordt bij 2-3 referenties navraag gedaan.

Voor meer informatie over Xebia, bezoek www.xebia.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Trefwoorden: Office Manager, Office Management, Administratie, Administratief, Management Assistent, Hilversum, Noord-Holland
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten