vrijdag 22 mei 2015

Office Medewerker bij Wasco Holding B.V.



Wasco is de toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 360 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Wolseley, ‘s werelds grootste bouwgerelateerde distributeur. Mede door onze 31 vestigingen staan wij altijd dicht bij de klant.

Voor de verdere professionalisering van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

Office medewerker



Een representatieve persoonlijkheid met oog voor detail

Wat ga je doen:
Als Office Medewerker ben je de spin in het web van onze organisatie. Je hebt een gevarieerde functie, waarbij het telefoonverkeer, de correcte postafhandeling en het ontvangen van bezoekers een centrale rol innemen. Naast deze werkzaamheden ben je zowel administratief als organisatorisch bezig. Je regelt zakenreizen en catering, je stelt brieven op en houdt diverse overzichten bij. Je bent organisatorisch sterk onderlegd en vindt de uitdaging in de praktische zaken waarbij je oog hebt voor verbeterslagen. Ook ben je accuraat en haal je er plezier uit om alles tot in de puntjes te regelen. Daarnaast heb je uitstekende sociale vaardigheden en ben je de juiste gesprekpartner voor zowel interne als externe partijen. Je werkt nauw samen met onze Office Manager en zult haar vervangen bij afwezigheid. Wij zijn op zoek naar een spontane collega die van nature proactief, nauwkeurig en vooruitstrevend is en die zich thuis voelt in een dynamische omgeving.

Wij vragen:
  • MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol
  • Je bent sterk in plannen en organiseren
  • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels
  • In staat om je hoofd koel te houden in een hectische omgeving
  • Klant- en servicegerichte houding en uitermate representatief.

Wij bieden:
Een afwisselende parttime baan (20 uur, verdeeld over 5 werkdagen) met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een marktconform salaris en een riante verlofregeling. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is Twello.

Enthousiast?
Je kunt via onze sollicitatiepagina rechtstreeks reageren op deze functie. Vul jouw gegevens in op het formulier en stuur je curriculum vitae en je motivatie als bijlage mee. Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Sacha Büchele op telefoonnummer: 088 – 099 5610.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

1 opmerking:

  1. Geachte mevrouw, meneer,

    De link naar de sollicitatiepagina voor de functie van Office medewerker werkt helaas niet. Graag zou ik willen solliciteren op deze prachtige functie.

    Ik hoop dat de link zal worden hersteld.

    Met vriendelijke groet,

    Petra van Vugt

    BeantwoordenVerwijderen