maandag 11 mei 2015

Security Specialist Electronic Channel Security SC KBS bij SNS Bank N.V.Security Specialist Electronic Channel Security SC KBS


Utrecht


De afdeling Electronic Channel Security is onderdeel van de Cyber Resilience organisatie van het servicecenter Klanten, Betalen en Sparen. Het onderdeel Cyber Resilience is verantwoordelijk voor de veiligheid van de interne en externe transactie verwerking van SNS Bank N.V. waarbij de afdeling Electronic Channel Security verantwoordelijk is voor de analyseren en definiëren van detectieregels om afwijkingen in transacties waar te nemen en waar nodig in te grijpen.

Wat ga je doen?
Je zult als security specialist een bijdrage leveren aan een kwalitatief hoogwaardige en vooral veilige dienstverlening voor de klant, waarbij “eenvoudig en zorgeloos bankieren voor de klant” centraal staat. Je zal als security specialist deel uitmaken van het Electronic Channel Security (ECS) team wat verantwoordelijk is voor de realtime monitoring en detectie van zowel interne als externe dreigingen binnen de bank. Als security specialist ben je onder andere verantwoordelijk voor het realiseren van de logische modules in het detectie systeem (RiskShield). Dit houdt in dat je ervaring hebt met verschillende programmeer talen en in staat bent snel analyses uit te voeren en deze om te zetten in concrete oplossingen. Ook zijn het analyseren van nieuwe modus operandi en dreigingen onderdeel van je functie waarbij je wordt geacht deze te vertalen naar nieuwe detectie mogelijkheden. Snelheid en flexibiliteit zijn belangrijke elementen in de functie. Samen met je collega’s heb je als doel de operationele fraude en risico’s tot een minimum te berken. Je werkt op de afdeling ECS samen met een 5-tal enthousiaste collega’s waarmee je goed kunt sparren. Je werkomgeving is divers en uitdagend.

Wij vragen
 • HBO/WO werk en denkniveau
 • Je bent analytisch en flexibel
 • Je hebt ervaring met betalingsverkeer
 • Je hebt aantoonbaar programmeer ervaring
 • Je hebt ervaring in een omgeving met Bancaire Processen
 • Je bent klantgericht
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je toont initiatief en enthousiasme om een continue bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jezelf, collega, product en proces
 • Ervaring met Riskshield & Veilig Bankieren is een pre

Wij bieden
 • Een aantrekkelijk salaris met een 13e maand.
 • Een flexibel in te vullen werkweek van gemiddeld 36 uur.
 • Een uitgebreid opleidingenaanbod en programma’s voor talentontwikkeling.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Interessante kortingen op bank- en verzekeringsproducten.

SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V. gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank, BLG Wonen en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatie button" te klikken.
Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marjolein Bovens-Wisse, Senior Recruiter, 06-22044638. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Robert de Winter, Afdelingshoofd Cyber Resilience SC Klanten Betalen Sparen, 06–23527820.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten