vrijdag 8 mei 2015

Salarisadministrateur (AFAS) bij BAS GroupLet’s connect!
De BAS Group is opgericht in 1995 en heeft jarenlange ervaring in retail en e-commerce op het gebied van computers en andere digitale producten. Op dit moment is de BAS Group uitgegroeid tot een indrukwekkende OMNI Channel fulfilment onderneming met onder meer drie retail formules (MyCom, dixons en iCentre) die volledig doordrenkt zijn met e-commerce activiteiten. Daarnaast bevat de BAS Group nog een distributietak (B2B, B2E) en een verzekeringsbedrijf.

Bij BAS werken mensen met een zelfstandig karakter; vooruitdenkend, creatief en ondernemend. De cultuur van BAS is informeel en gebaseerd op vertrouwen met een sterk gevoel van verbondenheid en vereenzelviging met de organisatie. Waarden die voor de BAS Group erg belangrijk zijn, zijn onder andere: respect, ondernemerschap, drive en authenticiteit. Deze waarden moeten er samen voor zorgen dat onze klanten een unieke ervaring in onze verschillende formules beleven.

Ter versterking van ons HR-team op korte termijn op zoek naar een gedreven en vakbekwame:

Salarisadministrateur (AFAS)

(AFAS-expert, Fulltime)


Ben jij een moderne, professionele salarisadministrateur en heb je veel affiniteit met geautomatiseerde systemen en processen? Neem je met je gedegen opleiding, ervaring en vakmanschap graag de eindverantwoordelijkheid voor onze salarisadministratie en kent AFAS Profit / Insite geen geheimen voor je? Dan ben jij wellicht ons nieuwe teamlid!

Spreekt deze functie-inhoud je aan?
Als senior salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor een vlekkeloos verloop van de salaris-, uren- en pensioenadministratie voor onze retailformules (Dixons, MyCom, iCentre) en voor het hoofdkantoor. Daarnaast draag je zorg voor de inrichting en implementatie van vernieuwende systemen en werkprocessen (AFAS Profit, Softbrick). Dit doe je samen met je directe collega op een pro-actieve, gestructureerde en effectieve wijze. In deze rol heb je nauw contact met je collega's binnen de HR-afdeling (HR Adviseurs, Personeelsadministratie, HR Directeur, coordinator opleiding) en met directieleden, lijnmanagement en medewerkers binnen de gehele organisatie. Je treedt daarbij op als expert, coördinator en vraagbaak binnen je vakgebied en dit doe je vanuit een servicegerichte benadering. Je rapporteert rechtstreeks aan de HR Directeur.

Beschik je over de volgende functie-eisen?
  • Je bent aantoonbaar specialist op het gebied van salaris-, uren en pensioenadministratie.
  • Je hebt expert-ervaring met AFAS Profit en/of Insite en hebt sterke affiniteit met systemen en de inrichting hiervan.
  • Je bent op de hoogte van (recente) wet- en regelgeving en weet deze toe te passen.
  • Je hebt passie voor je vak en de ambitie om de beste resultaten te bereiken.
  • Vanuit jouw expertise weet jij advies te geven op een klantgerichte wijze.
  • Je herkent je in de eigenschappen nauwkeurig, flexibel, gestructureerd, verantwoordelijk, communicatief vaardig, collegiaal en initiatiefrijk.
  • Daarnaast vind je het plezierig om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, kennis te delen met collega's en je kennis up-to-date te houden.
  • Je houdt je graag bezig met een uitdagend en veelzijdig takenpakket, ook wanneer dit soms even wat extra inzet vraagt.
  • Je bent woonachtig in of binnen normale reisafstand van Almere.


Aanvullende informatie
In deze verantwoordelijke, uitdagende functie heb je de mogelijkheid om zelf een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van je vakgebied en de ontwikkeling van moderne systemen en processen binnen de organisatie. Het salaris is afgestemd op de zwaarte van de functie. Wil je meer weten over de BAS Group of haar retailformules? Kijk dan even op de volgende websites: www.basgroup.nl, www.dixons.nl, www.icentre.nl en/of www.mycom.nl.

Wil je graag solliciteren?
Voldoe je aan de functie-eisen en ben je enthousiast geworden over de functie en onze organisatie? Reageer dan snel door de je cv met motivatie achter te laten op onze sollicitatiepagina.

Je ontvangt dan van ons een spoedige terugkoppeling. Wij hebben het voornemen om de functie op korte termijn in te vullen met de juiste kandidaat.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door commerciële derde partijen (zoals W&S bureaus, uitzendbureaus ZZP'ers) wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Salarisadministratie, Urenadministratie, Pensioenadministratie, Financieel, Finance, Human Resources, HR, Retail, Vacature Almere, Vacature Flevoland, AFAS Profit, Insite, AFAS-expert, fulltime

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten