maandag 4 mei 2015

Technisch Applicatiebeheerder Blackboard bij TU Delft / Shared Service Centre ICTInformatie- en Communicatie Technologie
ICT is één van de drijvende krachten achter het grensverleggende onderwijs en onderzoek binnen TU Delft. Het is een dynamische directie met professionals die een krachtige impuls willen geven aan de organisatie en de technologie. Het is de ambitie van het Shared Service Centre ICT (SSC ICT) om het expertisecentrum ICT te zijn voor de gehele TU Delft. Op basis hiervan wil het SSC ICT betrokken zijn bij alle ICT-ontwikkelingen; zowel op het gebied van beleid, als bij ontwikkeling en beheer. Kernwoorden hierbij zijn proactief, initiatief, professionaliteit, oplossingsgerichtheid en samenwerking.

De afdeling applicatiebeheer en databaseondersteuning (ABDO) is 17 personen groot en bestaat uit Technisch applicatiebeheerders en database ondersteuners. Het applicatiebeheer kent drie disciplines, te weten Business, Middleware en Educatie. Iedere discipline is verantwoordelijk voor het technische beheer en neemt deel aan ICT projecten. Binnen de TU Delft is een bewuste knip gemaakt tussen functioneel beheer en technisch beheer. Functioneel beheer is uitdrukkelijk belegd bij de Business. Binnen ABDO heeft iedere beheerder een sparring partner.

U Delft is op zoek naar een:

Technisch Applicatiebeheerder BlackboardFunctiebeschrijving
Werken in een technisch wetenschappelijke omgeving waar duizenden studenten en wetenschappers dagelijks moeten kunnen rekenen op goed werkende ICT geeft de professionele ICT'er iedere dag weer volop uitdaging en ontwikkelingskansen.

Wij zijn op zoek naar een technisch applicatiebeheerder voor de kernapplicatie Blackboard. In die functie monitor, installeer, update en upgrade jij deze applicatie. Jij zorgt ervoor dat problemen bijtijds worden gesignaleerd. Jouw infrastructurele kennis vormt de basis om applicaties te doorgronden op hun werking. Vanuit jouw vakgebied zet jij je daarnaast ook proactief in om processen bij ABDO te verbeteren.

Het liefst loop je op de zaken vooruit, dus je test de applicaties die je beheert met regelmaat en bent waakzaam voor problemen die zich kunnen voordoen. Dagelijks lees jij de logbestanden uit en pak je de eventuele incidenten op. Je lost deze zo snel mogelijk op en als er vragen zijn, geef je daar antwoord op. Daarnaast zorg je voor up-to-date documentatie, waardoor medewerkers na veranderingen direct aan de slag kunnen.

Je bent mede verantwoordelijk voor het onderhouden van een goede samenwerking met de functioneel beheerders. Tevens ben jij bereid om andere applicaties te beheren.

Functie eisen
Herken je jezelf in het onderstaande profiel, dan nodigen we je graag uit om op deze functie te solliciteren.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Kennis van Linux (RHEL 5/6) en Tomcat
  • Gedegen kennis van Apache
  • Gedegen kennis van SQL is een pre
  • Goed kunnen documenteren van incidenten en procedures.


Je staat met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel in je werk en bent betrokken bij wat je doet. Structuur en prioriteiten bepalen en het om je heen verzamelen van mensen en middelen gaan je goed af. Het feit dat je een duidelijke, overtuigende manier van communiceren hebt, draagt daartoe bij. Net als je sociale vaardigheden en organisatiesensitiviteit. Jij staat open voor anderen en pakt veranderingen flexibel op. Omdat applicatiebeheer ook buiten kantooruren doorgaat, ben je bereid om mee te draaien in consignatiediensten.

Arbeidsvoorwaarden
De functie heeft een omvang van maximaal 38 uur per week (1fte). Het gaat om een contract voor 1 jaar, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 9 (met een maximum van € 3.491,- bruto p/m bij een volledige aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Dhr. B. Star, Hoofd afdeling Applicatie Beheer en Database Ondersteuning, tel: 015 - 27 82126, e-mail: B.Star@tudelft.nl. Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Ruth Vidal, Secretaresse Universiteitsdienst, tel: 015 - 27 81223.

Je kunt je brief met curriculum vitae achter laten via onze sollicitatiepagina onder vermelding van vacaturenummer AT/UD/ICT/2015-02.

Interne kandidaten hebben bij selectie voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten