vrijdag 8 mei 2015

Commercieel medewerk(st)er binnendienst USA bij Kaemingk Season DecorationsKaemingk in Aalten is een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor Kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar. De prachtige collectie wordt gepresenteerd in showrooms in Nederland (Aalten), België en Duitsland en Amerika. Met een omzet van ruim 160 miljoen euro per jaar en ruim 300 medewerkers is Kaemingk marktleider in Europa.

Het assortiment van ruim 17.000 artikelen is heel breed en wordt geleverd aan meer dan 4.000 klanten wereldwijd. Kaemingk is een dynamische organisatie: ondernemend, innovatief, perfectionistisch en resultaatgericht.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijkaemingk.com.

Voor de ondersteuning van het verkoopteam is Kaemingk op zoek naar een:

Commercieel Medewerk(st)er binnendienst USAWerkzaamheden
Jij wordt een belangrijk onderdeel van ons verkoopteam waarbij jij op een proactieve wijze klanten en verkopers gaat ondersteunen. Dit bestaat o.a. uit offertes uitwerken, levertijdbewaking, klantenvragen beantwoorden en een correcte verkoopadministratie onderhouden. Op een uiterst klantvriendelijke wijze begeleid je alle specifieke aspecten die verband houden met de export naar de USA.

Tijdens het verkoopseizoen verricht je diverse werkzaamheden tijdens klantenbezoeken, internationale beurzen en bij andere commerciële activiteiten. Dit houdt onder meer in dat je volledig zelf verantwoordelijk wordt voor diverse (key) accounts waarbij je zorg draagt voor een juiste commerciële, administratieve en procesmatige afhandeling.

Je bent
  • In het bezit een hbo-diploma
  • Werkzaam in een commerciële / administratieve omgeving (2 tot 4 jaar ervaring)
  • In staat om zelfstandig ingewikkelde commerciële en administratieve taken te organiseren
  • Iemand die goed en professioneel Engels spreekt en schijft
  • Iemand met een goed administratief inzicht, flexibel, stressbestendig, nauwkeurig, initiatiefrijk en klantgericht

Kaemingk
Kaemingk biedt je een afwisselende functie in een professionele en internationaal georiënteerde organisatie. In de loop der jaren heeft Kaemingk bewezen succesvol te zijn in haar markten. Wij bieden jonge mensen volop kansen om succesvol te zijn op zijn of haar vakgebied. Flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden zijn vanzelfsprekend om goed te kunnen functioneren bij Kaemingk.

Jouw capaciteiten en inzet worden beloond met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een winstdelingsregeling.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, reageer dan via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten