vrijdag 8 mei 2015

Consultant Energie & Duurzaamheid – Programmasecretaris bij Balance B.V.Wegens het succes van de ingeslagen koers zoekt Balance een consultant die beschikt over marktkennis van de thema’s Energie, Duurzaamheid.


Consultant Energie & Duurzaamheid – ProgrammasecretarisHet verkrijgen van kennis en ervaring helpt ons slagkracht te ontwikkelen. De huidige tijd en markt vraagt om kennis, strategie en toegevoegde waarde, dat is waar Balance zich in onderscheidt en trots op is! Balance heeft met 350 professionals een grote hoeveelheid verzamelde kennis en ervaring en brengt dit in haar adviestrajecten samen. Deze kennis zetten wij in om (complexe) projecten van onze opdrachtgevers te helpen realiseren.
Wij zijn op naar een consultant die zich verantwoordelijk voelt voor het leveren van een inhoudelijke bijdrage aan een consultancy opdracht en voor klanten die actief zijn in de duurzame energievoorziening en -transitie. Daarnaast ben je als adviseur de ‘linking pin’ tussen diverse projecten in duurzaamheidsprogramma. Specifiek willen we in deze rol focussen op initiatieven in energie neutrale ruimtelijke ontwikkeling en aanleg van nieuwe en renovatie van energie-infrastructuur. Ook draag je zorg voor inzicht in de actuele ontwikkelingen, kansen en vraagstukken bij onze klanten en vertaalt deze naar concrete diensten en opdrachten. Om dit optimaal te kunnen doen, zoeken wij naar iemand met een aantal jaar ervaring in het vakgebied en kennis van genoemde ontwikkelingen. Je bouwt aan en streeft naar een positie waarin je naast de klant staat.

Taken en verantwoordelijkheden
In deze veelzijdige functie ben jij de spil in een netwerk van opdrachtgevers en projectprofessionals. Jij bent onder andere verantwoordelijk voor:
 • De totstandkoming van de uitvoeringsstrategie en de uitvoering hiervan;
 • het bewaken van de voortgang van de verschillende projecten en programma’s, inclusief de schriftelijke verslaglegging hiervan in rapportages;
 • het fungeren als aanspreekpunt en voor het opbouwen en onderhouden van klantrelaties bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers;
 • ontdekken en verkennen van actuele vraagstukken in de markt en (mede)ontwikkelen van praktische oplossingen;
 • verwerven van (advies)opdrachten en onderhandelen over commerciële voorwaarden;
 • inhoudelijke voorbereiding en verslaglegging van bijeenkomsten van het programmabureau en haar leden en ondersteuning bieden aan senior business consultants.

Functie-eisen
 • Afgeronde WO opleiding (bij voorkeur technisch, zoals Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Energietechniek, Technische Bedrijfskunde);
 • minimaal drie jaar ervaring in het adviseren over energie en duurzaamheid gerelateerde projecten en opdrachten;
 • klantgerichtheid, creativiteit, strategisch en conceptueel denken zijn jouw kernkwaliteiten;
 • je bent sociaal, je weet hoe belangrijk het is te luisteren en je communicatie af te stemmen op anderen, en beschikt over voldoende overtuigingskracht en beïnvloedingsvaardigheden;
 • zelf startend vermogen en ondernemersmentaliteit;
 • teamspeler en netwerker;
 • authentiek met overtuigende persoonlijkheid.

Een assessment kan een onderdeel zijn van onze selectieprocedure.

Het aanbod
Een dynamische baan binnen een commercieel bedrijf in verandering. De kantoren van Balance bevinden zich op prachtige locaties. Wij bieden jou uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder word je goed begeleid in je persoonlijke en vakinhoudelijk ontwikkelingstraject en heb je veel eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid tot ontplooiing. Tenslotte vinden wij een gezellige en collegiale sfeer onontbeerlijk.

Contactinformatie
Voor meer informatie bel je met Rikkert van der Veer (Senior Business Manager) op telefoonnummer 020-6763993.

Solliciteren
Je motivatie stuur je onder vermelding van vacaturenummer BA727838 via onze sollicitatiepagina.

Over Balance – Advies, Projecten, Interim
Waar grote, complexe projecten gerealiseerd worden, brengt Balance kennis in praktijk. Al meer dan 18 jaar. Onze ruim 350 consultants en specialisten analyseren, adviseren, managen, implementeren of voeren uit. Vanuit het Balance netwerk werken financiële, juridische, technische en projectmanagement experts samen onder één dak. Blikvelden worden zo breder. En onze dienstverlening krachtiger. De persoon achter de consultant beschouwen wij als het meest cruciaal voor het managen van succes. Want kennis moet ‘klikken’. Balance is een dochteronderneming van het Amerikaanse Hudson, dat in meer dan 20 landen is gevestigd. Bekijk www.balance.nl voor meer informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten