vrijdag 1 mei 2015

Controller/Manager Business Administration bij Cadmes NederlandController / Manager Business AdministrationWij zijn op zoek naar een collega die enerzijds de functie van Controller kan uitoefenen en anderzijds sturing geeft aan de Financiële Administratie, Business Office & Inkoop (Orderadministratie & Contractmanagement) en Office Management. Gemakshalve spreken we je rechtstreeks aan, want wie weet ben jij degene naar wie we op zoek zijn.

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de consolidatie van de financiële cijfers van Cadmes op internationaal niveau. Je bent aan zet om het financieel management binnen de organisatie verder te optimaliseren en daarbij heb je enerzijds een sturende en adviserende rol, maar ook een uitvoerende.

Overige taken van deze functie zijn:
 • ontwikkelen van de financiële strategie en bijbehorende jaarplannen/prognoses en bewaken dat dit gerealiseerd wordt;
 • aan de hand van rapportages MT op dusdanige pragmatische en transparante wijze financieel inzicht geven zodat managers ermee kunnen werken;
 • financiële kerncijfers in hun samenhang analyseren en op basis daarvan verbetervoorstellen aandragen;
 • verantwoordelijk voor AO/IC;
 • zorgen voor een effectieve en efficiënte inrichting van de financiële administratie;
 • mede verantwoordelijk voor het opstellen van de budgetten;
 • verantwoordelijk voor het opstellen van de concept jaarrekeningen;
 • onderhouden van (internationale) contacten met de belastingdienst, accountant, banken en andere leveranciers.

Verder stuur je hiërarchisch gezien zeven personen aan. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is.

Deze functie brengt internationale uitdagingen op financieel vlak met zich mee. De standplaats van deze functie is Den Bosch, maar je zult ook regelmatig op onze vestigingen in België en Duitsland aanwezig zijn.

Wij vragen
In deze functie is het belangrijk dat je initiatief toont en dat je gevraagd en ongevraagd advies geeft aan met name het management. Verder ben je gestructureerd van aard en weet je op een motiverende, coachende en stimulerende wijze het uiterste uit je medewerkers te halen. Je bent niet gevoelig voor veranderingen, bent flexibel en je weet de groei van Cadmes te ondersteunen.

Verder beschik je over:
 • een academisch werk- en denkniveau;
 • gedegen kennis van financieel-economische en administratieve processen (ERP), moderne bedrijfsvoering, de begrotings- en beleidscyclus en planning & control (ABC);
 • circa 8-10 jaar ervaring in Finance
 • leidinggevende ervaring in hiërarchische zin is geen must. Als je deze ervaring niet hebt, is het wel belangrijk dat je collega’s op functionele wijze hebt aangestuurd, bijvoorbeeld als leider van een financieel project;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • ervaring in de softwarebranche is een pré.

Wij bieden
In deze uitdagende functie, waar een grote mate van zelfstandigheid is vereist, krijg je de nodige verantwoordelijkheden. Je hebt alle ruimte om te laten zien wat je in je hebt. Je pakt de kansen die voor het oprapen liggen, maar creëert vooral ook zelf je kansen. Dit wordt sterk aangemoedigd. Cadmes is een groeiende organisatie met jonge enthousiaste medewerkers die de passie en drive hebben om te winnen. De sfeer is heel informeel en dit wordt iedere vrijdag om stipt 16.00 uur weer bewezen met een gezellige borrel.

Over Cadmes
Cadmes levert software en diensten voor het automatiseren van engineeringprocessen. Wij optimaliseren ontwerp- en productieprocessen met intelligente ICT-producten (zoals CAD, CAM, CAE, PDM en PCF), consultancy, training en de beste ondersteuning in de industrie. Ons enthousiasme voor de optimalisatie van deze processen maakt ons een professionele en betrouwbare partner. Wij geloven dat we de juiste keuze voor bedrijven zijn die waarde hechten aan een partner die kennis heeft van de uitdagingen in hun branche en hoe deze aan te gaan.

Cadmes is een groeiende organisatie vol met ambities. Momenteel werken we met zo’n 100 medewerkers, waarvan er 60 in Nederland werkzaam zijn. Ons klantenportfolio is de afgelopen jaren gegroeid tot 2000 klanten verdeeld over de Benelux en Duitsland.

Meer informatie
Heb je vragen over de functie, het recruitmentproces of iets anders, dan kun je altijd contact met mij opnemen via janneke@cadmes.com of 073 645 62 22. Neem ook eens kijkje op www.cadmes.com voor meer informatie over onze organisatie.

Geïnteresseerd?
Ben jij die resultaatgerichte manager die het groepsgebeuren op de eerste plaats zet en graag een ander van A naar B helpt? En herken jij jezelf in de andere eigenschappen, dan wil ik je graag uitnodigen om te solliciteren via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: Controlling, Finance, Financieel, Hoofd Administratie, Manager Financiële Administratie, Economisch

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten