vrijdag 1 mei 2015

Sales Consultant bij Cadmes NederlandSales ConsultantWij zijn op zoek naar een Sales Consultant voor de verkoop van het gerenommeerde CAD-systeem SOLIDWORKS. Cadmes is actief in de Benelux en Duitsland, maar deze functie richt zich op de Nederlandse markt. De focus ligt op het aanbieden van totaaloplossingen, bestaande uit een combinatie van producten en de daar bijbehorende diensten, zoals trainingen en/of consultancy. Je bent in staat om de behoefte van de klant en de ontwikkelingen van die organisatie in kaart te brengen en op proactieve wijze advies te geven.

De functie bestaat uit de volgende werkzaamheden:
  • opsporen en creëren van opportunity’s bij zowel bestaande als nieuwe klanten;
  • opvolgen van leads die via kanalen als telemarketing en/of binnendienst binnen komen;
  • voorbereiden en/of opstellen van offertes (met ondersteuning van verkoop binnendienst);
  • relatie onderhouden met de klant;
  • ontwikkelen van een marktbewerkingsplan;
  • ontwikkelen van een commerciële pijplijnrapportage;
  • deelnemen aan beurzen en seminars.

Het Sales team waar je onderdeel van uitmaakt, richt zich op de Benelux en bestaat uit zo’n veertien enthousiaste collega’s. Het team wordt aangestuurd door een Sales manager. Uiteraard ben je veel onderweg, maar de standplaats is ’s-Hertogenbosch.

Wij vragen:
Als Sales Consultant toon je initiatief en heb je een proactieve en commerciële werkhouding. Je bent geboren om te winnen, of dit nu individueel is of als team. De klant komt voor jou op de eerste plaats en je bezit een oprechte drive om het vraagstuk van de klant van A naar B te brengen. Je past je snel aan het niveau van je gesprekspartner aan, ongeacht het niveau binnen de organisatie. Affiniteit met technische producten en processen is een pré evenals ervaring in de softwarebranche.

Verder beschik je over:
  • minimaal een Bachelor werk- en denkniveau;
  • circa 5 jaar werkervaring in een commerciële buitendienst functie;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:
Cadmes is een groeiende organisatie met jonge enthousiaste medewerkers die de passie en drive hebben om te winnen. De rol van Sales Consultant is een uitdagende commerciële functie waar je met een grote mate van zelfstandigheid kansen en leads moet weten te creëren. Om het product SolidWorks eigen te maken, ga je een Sales bootcamp doen in het buitenland. Maar ook via een e-learning programma leer je de vaardigheden om SolidWorks te verkopen in de markt. De softwarebranche is dynamisch van aard, dus het credo ‘never a dull moment’ geldt zeker voor onze business. De sfeer is heel informeel en dit wordt op vrijdagmiddag bewezen met de wekelijkse borrel.

Over Cadmes
Cadmes levert software en diensten voor het automatiseren van engineering processen. Wij optimaliseren ontwerp- en productieprocessen met intelligente ICT-producten (zoals CAD, CAM, CAE, PDM en PCF), consultancy, training en de beste ondersteuning in de industrie. Ons enthousiasme voor de optimalisatie van deze processen maakt ons een professionele en betrouwbare partner. Wij geloven dat we de juiste keuze voor bedrijven zijn die waarde hechten aan een partner die kennis heeft van de uitdagingen in hun branche en hoe deze aan te gaan.

Samen met onze vestigingen in Nederland, België en Duitsland zijn wij een groeiende organisatie vol met ambities. Ons klantenportfolio is de afgelopen jaren gegroeid tot 2000 klanten verdeeld over de Benelux en Duitsland. Internationaal bestaat Cadmes uit 100 medewerkers.

Meer informatie
Heb je vragen over de functie, het recruitmentproces of iets anders, dan kun je altijd contact met mij opnemen via janneke@cadmes.com of 073 645 62 22. Neem ook eens kijkje op www.cadmes.com voor meer informatie over onze organisatie en de producten en diensten die we leveren.

Geïnteresseerd?
Ben jij een commercieel talent met een gezonde dosis enthousiasme en nieuwsgierigheid? En herken jij jezelf in de andere eigenschappen, dan wil ik je graag uitnodigen om te solliciteren via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: Sales, Commercieel, Consultancy, Accountmanager Buitendienst, Account Manager Buitendienst, Accountmanager ICT, Accountmanager Den Bosch

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten