vrijdag 1 mei 2015

Medior medewerker Financiële Administratie bij Haven AmsterdamDe Amsterdamse haven is de vierde van Europa en is daarmee een belangrijke pijler voor de regionale en nationale economie. De haven vormt met de luchthaven Schiphol en de omliggende havens één groot logistiek knooppunt voor de internationale goederenstromen van en naar Europa.

Havenbedrijf Amsterdam is verantwoordelijk voor de veilige, vlotte en milieuverantwoorde afhandeling van het scheepvaartverkeer vanaf 12 mijl buiten de sluizen van IJmuiden tot aan het centrum van Amsterdam. Het havenbedrijf zorgt voor de aanleg en onderhoud van havenbekkens, kades en kavels, voor slim ruimtegebruik en schone havenactiviteiten, voor de vestiging van nieuwe bedrijven en het aantrekken van interessante lading.

Havenbedrijf Amsterdam wil de haven ontwikkelen als een Port of partnerships, een netwerkhaven waar het mogelijk is om snel de juiste mensen, organisaties en kennis bij elkaar te halen om te innoveren en zo kansen om te zetten in business. Wij richten ons op synergie, binnen en buiten de haven, regionaal, nationaal en internationaal. Zo geven we invulling aan onze missie: grensverleggend waarde creëren, voor onze klanten en onze omgeving.

Ook intern zijn wij een echte Port of partnerships. Samen, met respect, verantwoordelijk en gedreven, dat zijn onze waarden.

Wij zijn op zoek naar een:

Medior medewerker Financiële Administratie (startersfunctie)Maximaal 36 uur per week


vacaturenummer 15/009

Havenbedrijf Amsterdam ontwikkelt, exploiteert en beheert de haven en haventerreinen, met als doel het stimuleren van de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid. De afdeling Bedrijfseconomische en Financiële Zaken is het financiële hart en geweten van het Havenbedrijf. De afdeling is verdeeld in drie onderafdelingen: Business control, Financial control en de Financiële Administratie (FA). De FA bestaat uit 3 teams: Team Grootboek, Team Inkoop en Team Verkoop.

De functie
Op FA worden de volgende werkzaamheden verricht door een medior medewerker Financiële Administratie.
Het voeren verschillende administraties zoals de activa- en project- en bankadministratie alsmede de debiteurenadministratie (inclusief het debiteurenbeheer) en crediteurenadministratie met een gedigitaliseerd inkoopproces.
Daarnaast worden op de FA de tussenrekeningen en overige balansrekeningen bewaakt en worden de verkoopfacturen voor zee- en binnenhavengelden en overige opbrengsten aangemaakt en verstuurd.
Als medior medewerker Financiële Administratie word je geacht in staat te zijn al deze taken op te pakken maar in beginsel zal je ingezet worden bij team Verkoop. Team Verkoop verzorgt onder andere de facturering en inning van Binnenhavengelden. Je hebt contact met zowel interne als externe klanten.

Je profiel
Je beschikt over een diploma PD Boekhouden. Daarnaast heb je een MBA, MEAO-BA of vergelijkbaar diploma, of volg je deze opleiding. Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring en bent vertrouwd met het werken met een geautomatiseerd systeem voor financiële administratie. Kennis van Exact is een pré evenals kennis van Engels en Duits. Daarnaast heb je ervaring met het werken met databases en spreadsheets. Je laat je door een hoge werkdruk niet van de wijs brengen, ook onder stressvolle omstandigheden blijf je rustig en accuraat en ben je het visitekaartje van je afdeling. Je voelt je verantwoordelijk voor het werk, hebt een pro-actieve houding en klantgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend. Naast deze en de organisatiebrede competenties samenwerken, ondernemerschap en inventiviteit beschik je verder onder andere over de competenties openheid en initiatief.

Ons aanbod
Havenbedrijf Amsterdam biedt een uitdagende en afwisselende werkomgeving op het raakvlak van bedrijfsleven en overheid met een plezierige en solidaire werksfeer. Het salaris bedraagt maximaal € 3.228,- bruto per maand voor 36 uur per week. Indien je nog volledig aan het (opleidings-)profiel voldoet bedraagt je salaris maximaal € 2.853,00 bruto. De secundaire voorwaarden bestaan o.a. uit studiefaciliteiten, een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.

Interesse?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Mayra Hoffman, Hoofd Financiële Administratie, telefoon 020-5234610. Je gemotiveerde reactie met CV hebben wij graag uiterlijk 14 mei 2015 in ons bezit. Jij kunt deze richten aan Havenbedrijf Amsterdam, afdeling P&O, t.a.v. Claudia Dönzelmann, Postbus 19406, 1000 GK Amsterdam. Of reageer direct via onze sollicitatiepagina.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten