maandag 11 mei 2015

Freelance Verkoper Onderhoudsdiensten West-Brabant bij Onkruidbestrijding Oud Gastel“Ben je ondernemer of een zelfstandige zonder personeel? Ben je goed in sales en gewend om zakelijke verkoopgesprekken te voeren met facilitair managers, ondernemers of andere beslissingsbevoegden die verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van een bedrijventerrein? Lees dan verder.”

Onkruidbestrijding is noodzakelijk om verharde terreinen representatief en werkbaar te houden. Onkruidbestrijding Oud Gastel ontzorgt de klant door maximaal twee keer per jaar met wettelijk toegelaten middelen te spuiten tegen onkruid. Wij werken onder overheidslicentie met eigen materieel en beheren de ons toevertrouwde terreinen volgens de officiële, door de overheid voorgeschreven DOB 2.0 methode.

Onkruidbestrijding Oud Gastel zoekt voor de omgeving West-Brabant een:

Freelance Verkoper OnderhoudsdienstenGraag komen wij in contact met een ervaren verkoper die de onderhoudsdiensten van ‘Onkruidbestrijding Oud Gastel’ kan verkopen. Klanten waar wij ons op richten zijn particulieren en/of bedrijven die zelf verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van een of meerdere verharde terreinen. West-Brabant is ons focusgebied.

Geboden wordt:
  • Aanvulling van onze onkruidbestrijdingsdienst aan je eigen product- en diensten gamma;
  • Alle ruimte en vrijheid om deals te sluiten met particulieren en/of bedrijven in de regio West-Brabant die over verharde terreinen beschikken;
  • Commissie per behandeling over de m2 gedurende een periode van drie jaar;
  • De verkoopprijzen (en dus de commissie) zijn afhankelijk van de grootte van het terrein;
  • Inhoudelijke informatie die je nodig hebt om en goede salespitch te ontwikkelen;
  • De verantwoordelijkheid om het salesproces van A tot Z te doorlopen.

Solliciteren
Reageer online via onze sollicitatiepagina als je nieuwsgierig bent naar wat de mogelijkheden zijn om een samenwerking aan te gaan. Alvast bedankt voor je interesse in ons bedrijf en deze functie en we zien je CV graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten