vrijdag 8 mei 2015

Locatiemanager bij Kinderopvang HumanitasWij willen op ons gebied de beste zijn. Jij ook?

Kinderopvang Humanitas helpt ouders/verzorgers van kinderen tot 13 jaar bij het combineren van werk, zorg, opleiding en vrije tijd. Bij onze werkzaamheden gaan we uit van vier kernwaarden: respect voor elkaar, ruimte voor ontplooiing, reflectie op wat we doen en we streven naar het beste resultaat. Verder werken we met een pedagogische visie die de kinderen aanspoort tot ontdekken en zich ontplooien. In onze kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en bij gastouders, zorgen enthousiaste medewerkers voor een uitdagend spelaanbod voor in totaal ruim 20.000 kinderen. Daarmee zijn we een van de grootste professionele organisaties op dit gebied.

Voor onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang in de Regio Midden-Nederland, met locaties in Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Laren, Eemnes, Odijk, Bunnik, Leusden en Achterveld zijn we zo spoedig mogelijk op zoek naar een:

Locatiemanager


32 uur per week


Kinderopvang Humanitas stelt de ontwikkeling van het kind centraal. Als locatiemanager lever je daar op proactieve wijze een essentiële bijdrage aan, gezien je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van de dienstverlening. Je handelt zelfstandig binnen de richtlijnen van het activiteitenplan. Je geeft een positieve aansturing aan je team van pedagogisch medewerkers en inspireert hen. Via contacten met o.a. ouders en scholen profileer je Kinderopvang Humanitas en je eigen locaties binnen de gemeente. Je bent verantwoordelijk voor een financieel gezonde locatie en kunt voor ondersteuning een beroep doen op (de)centrale stafdiensten. Als locatiemanager rapporteer je rechtstreeks aan de regiomanager.

Achtergrond
In verband met de zwaarte van deze functie verwachten wij een HBO werk- en denkniveau en heb je bij voorkeur een pedagogische achtergrond. Je hebt enkele jaren aantoonbare ervaring met leidinggeven, bij voorkeur in de kinderopvang en affiniteit met ondernemen.
Kwaliteit en resultaten boeken zijn voor jou een uitdaging. Je bent vaardig in het aansturen van veranderingen en het coachen van groepen en individuen. Je staat stevig in je schoenen, bent veelzijdig en creatief, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een inspirerende en resultaatgerichte instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit. Je klantgerichtheid komt tot uiting in een respectvolle en integere persoonlijkheid. Je hebt ervaring met gangbare computerprogramma’s.

Aanbod
Wij bieden je een verantwoordelijke en volop in ontwikkeling zijnde functie waarin je uitgedaagd wordt om het beste uit mensen te halen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kinderopvang, minimaal € 2.814,- en maximaal € 3.784,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Medewerkers kunnen gebruik maken van een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Als ook jij wilt werken aan de beste kinderopvang, laat dan voor 1 juni a.s. een sollicitatiebrief met CV achter op onze sollicitatiepagina.

Deelname aan een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Eerst meer weten?
Wil je aanvullende informatie over deze functie? Bel dan met Erna de Koster (Regiomanager) via telefoonnummer 033 – 201 8000.
Algemene informatie over onze organisatie vind je op onze website: www.kinderopvanghumanitas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Manager Kinderopvang, Management, Leidinggevende, Leidinggevend, Locatie Manager, Locatiemanager, Pedagogisch, Kinderopvang

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten