vrijdag 8 mei 2015

Marketeer bij SNS Bank N.V.



BEN JIJ EEN ERVAREN MARKETEER? BEN JE CREATIEF EN ORGANISATORISCH STERK? ZOEK JIJ EEN DYNAMISCHE FUNCTIE MET VEEL VRIJHEID EN VERANTWOORDELIJKHEID? DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!


SNS Bank N.V. heeft voor het hoofdkantoor in Utrecht een vacature voor een


Marketeer



Over de functie
De functie van Marketeer is een nieuwe functie binnen de afdeling. Je krijgt dus alle ruimte om de functie in te richten en verder uit te bouwen. Als Marketeer ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van gerichte en creatieve marketing-, communicatie- en marktbewerkingsactiviteiten, met als doel bestaande klanten te behouden en instroom van nieuwe klanten te bevorderen. Door je analytische vaardigheden weet jij de vertaalslag te maken tussen statistische gegevens en doelgerichte acties. De verschillende acties zullen zowel online als offline zijn. Je hebt de verantwoordelijkheid voor deze ROI gestuurde acties en campagnes van initieren tot analyseren en evalueren. Je hebt regelmatig contact met verschillende afdelingen binnen BLG Wonen, maar ook binnen de SNS Reaal Groep en uiteraard met het onafhankelijk intermediair. Deze betrek je ook in het voortraject en je communiceert de verschillende acties. Je verzorgt rapportages over de marketingacties en doet voorstellen ter verbetering van het resultaat. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Marketing & Communicatie.

Bijzonderheden
Het betreft een nieuwe functie in een dynamisch team. We zoeken daarom iemand die een echte zelfstarter is, met ervaring in een soortgelijke functie en die fulltime beschikbaar is (36 u/wk). De standplaats is Utrecht.

Wij vragen
  • Afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een b-to-c omgeving (bij voorkeur in de telecom / energie / retail branche)
  • Aantoonbare werkervaring op het gebied van actiemarketing en marketingcommunicatie
  • Kennis van en ervaring met CRM en ROI

Competenties
Je bent een echte doener en ziet de uitdaging van het neerzetten van de nieuwe functie! Je bent commercieel en analytisch en stelt het klantbelang centraal. Daarnaast ben je creatief, besluitvaardig, resultaatgericht en een kei in plannen en organiseren. Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift en weet afdelingen te verbinden. Je kunt goed samenwerken, maar vindt ook makkelijk zelfstandig je weg.

Wat krijg je?
We zijn een informele organisatie, zonder jasje-dasje cultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket: een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Kijk hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V. gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank, BLG Wonen en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

BLG Wonen
BLG Wonen helpt haar klanten bij het vervullen van hun woonwensen en gaat hierbij verder dan het aanbieden van hypotheken: zij zorgt ervoor dat klanten zorgeloos kunnen wonen, zoals zij dat kunnen en willen. BLG Wonen wil dat klanten van een huis ook echt hun thuis kunnen maken, in de wetenschap dat alles goed geregeld is. Ook als het even tegenzit. Persoonlijke aandacht speelt hierbij een belangrijke rol. Zo zijn de producten en diensten alleen verkrijgbaar via de betere onafhankelijke adviseurs, omdat zij de klanten van BLG Wonen het beste kennen en gericht kunnen adviseren. Hierdoor biedt BLG Wonen altijd de hypotheek, spaarrekening en verzekering die bij de specifieke situatie van haar klanten past.

De afdeling Marketing & Communicatie
BLG Wonen is gericht op het vervullen van WoonWensen van de klant en werkt via het onafhankelijk intermediair. De afdeling Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor de marketing strategie, de doorvertaling en uitvoering van het merk BLG Wonen. De afdeling bestaat uit een relatief klein team met enthousiaste, betrokken en resultaatgerichte collega’s. Zij werken met plezier en veel energie om het merk verdere invulling te geven en landelijke bekendheid te genereren waarbij de wens van de klant op het gebied van wonen als uitgangspunt wordt genomen.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken. Graag ontvangen wij een motivatiebrief en CV. De procedure bestaat uit drie gesprekken en een e-assessment.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Nikki Gunnink, Corporate Recruiter, op telefoonnummer 06-12656229. Voor inhoudelijke vragen betreft de functie kun je contact opnemen met Yvette van Steeg, Manager Marketing & Communicatie, op telefoonnummer 06-10222655.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten