donderdag 7 mei 2015

Salaris Controller bij SNS Bank N.V.DE AFDELING P&O VAN SNS BANK N.V. IS OP ZOEK NAAR EEN STEVIGE SALARIS CONTROLLER MET EEN FLINKE DOSIS KENNIS VAN PROCESSEN EN SOCIALE EN FISCALE VERZEKERINGSWETGEVING BINNEN DE SALARISADMINISTRATIE.


SNS Bank N.V. heeft voor haar hoofdkantoor in Utrecht een vacature voor een

Salaris ControllerDe functie
Als Salaris Controller geef je inhoud en uitvoering aan de centrale salarisadministratie met betrekking tot het totale personeelsbestand binnen SNS Bank N.V. Je houdt je bezig met gebieden als dagelijkse controller werkzaamheden, salarisadministratie, financiële administratie, informatieverstrekking & advies en ondersteunende werkzaamheden en beheer. Binnen P&O speelt continue verbetering van werkprocessen een rol. Je wordt gevraagd onze huidige processen en werkpakketten te analyseren. Je komt met verbetervoorstellen om processen efficiënter en effectiever in te richten. Tevens verwachten wij een grondige kennis van processen en sociale en fiscale verzekeringswetgeving op het gebied van salarisadministratie. Je rapporteert aan het bedrijfshoofd Shared Services P&O. Het gaat om een fulltime functie (36 uur), in ieder geval voor de periode van een jaar.

Wat vragen wij van jou?
 • Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding;
 • 5-8 jaar aantoonbare werkervaring als salaris controller, bij voorkeur in een corporate omgeving;
 • Je hebt uitstekende kennis en aantoonbare ervaring met softwaresysteem AFAS/PROFIT en MS Office (Word, Excel, Powerpoint);
 • Je beschikt over goede kennistoepassing van regelgeving, waarbij sociale en fiscale verzekeringswetgeving een vereiste is;
 • Je hebt uitstekende kennis van processen op het gebied van salarisadministratie;
 • Je bent in staat projectmatig te kunnen werken en daarbij zo nodig andere betrokkenen aan te sturen;
 • Je beschikt over de juiste tact, onder andere bij het behandelen van klachten;
 • Je beschikt over uitstekende advies- en communicatievaardigheden en analytisch vermogen.

Competenties
 • Je hebt een klant- en resultaatgerichte houding;
 • Je bent in staat pro-actief te denken en te handelen, ook in stressvolle situaties;
 • Je kunt goed samenwerken en je bent teamgericht én zelfstandig tegelijk. Hierbij ben je flexibel, accuraat en servicegericht;
 • Je hebt een flinke dosis inzet- en doorzettingsvermogen;
 • Je bent overtuigend, initiërend en innovatief;
 • Je hebt een sterke drive en staat open voor een hoge mate van ontwikkelgerichtheid.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een organisatie die volop in beweging is. We bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, korting op diverse financiële producten en ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken).

SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V. gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank, SNS en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat terug te brengen in bankieren. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze bank en maak het verschil voor onze klanten.

Enthousiast geworden?
Je kunt op de vacature reageren door op de "sollicitatiebutton" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen contact met je op.

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit 2 gesprekken en een assessment. Voor verdere vragen over de functie kun je contact opnemen met Ilona van Koetsveld, Recruiter, 06 - 510 443 77.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten