donderdag 7 mei 2015

Service Engineer (Elektrotechniek) bij Observator Group



Ben jij een energieke elektrotechnisch engineer die weet wat het inhoud om klanten te ondersteunen bij hun acute technische problemen? Ben jij de flexibele engineer die het leuk vindt om naar verschillende locaties in de maritieme en offshore sector te reizen om onze systemen in bedrijf te stellen en aan onze producten service te verrichten? Heb je het in je om zelfstandig te werken op locatie, maar ook in teamverband taken te plannen en elkaar te ondersteunen. Dus, ben jij de technische vraagbaak die er is voor onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Observator Group is wereldwijd actief in de Marine en Offshore markt en staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten op voornamelijk meteorologisch en hydrologisch vlak. Bij de hoofdvestiging van Observator Instruments in Ridderkerk werken dagelijks zo'n veertig gemotiveerde medewerkers aan de ontwikkeling, productie, service, marketing, inkoop en administratie van diverse innovatieve productlijnen. Onze eigen producten zijn onder andere wind en waterkwaliteit sensoren, maar ook complexere samengestelde systemen zoals helideck monitoring systemen (HMS) en geavanceerde meetboeien.

Observator te Ridderkerk heeft een vacature:


Service Engineer (Elektrotechniek)



Functieomschrijving Service Engineer
De functie van Service Engineer heeft een breed takenpakket op het gebied van ondersteuning van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het adequaat verhelpen, oplossen en voorkomen van elektrotechnische storingen in installaties aan boord van schepen en offshore platforms. Je bent proactief in de ondersteuning die vaak bestaat uit telefonische, schriftelijke en online communicatie, maar kan ook leiden tot service op locatie.

De systemen kunnen zich over de gehele wereld bevinden, maar locatie Ridderkerk richt zich voornamelijk op de Europese tijdzone. In deze functie zal je ongeveer 1/3 van je tijd extern zijn voor een periode die in het algemeen niet langer duurt dan enkele dagen. Verder ben je verantwoordelijk voor configuratie, demonstratie en onderhoud van in huis apparatuur.

De ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel:
  • Een elektrotechnische vooropleiding en minimaal een HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met elektronica en technische automatisering en meetinstrumentatie;
  • Bereidheid om frequent op externe locaties te werken, ook in het buitenland;
  • In het bezit van een VCA-VOL certificaat of bereid deze te behalen;
  • In het bezit van Offshore certificaten (BOSIET, HUET & NOGEPA) of bereid deze te behalen;
  • Een proactieve, creatieve en flexibele werkhouding;
  • Doorzettingsvermogen, geen negen tot vijf mentaliteit;
  • Servicegericht, oplossingsgericht, stressbestendig en communicatief vaardig;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift.

Wat Observator te bieden heeft
Wij bieden technische uitdagingen in uiteenlopende projecten. Een leuke, gezellige, informele werkomgeving in een no-nonsense bedrijf waar prestatie voorop staat. Dit doen we echter zonder het persoonlijke uit het oog te verliezen.

Een salaris conform de zwaarte van de functie; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform ons CAO; Een actieve en gezellige personeelsvereniging; Mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen.

Kortom: een fulltime baan waarin je plezierig kunt functioneren en je eigen ontwikkeling kunt bepalen.

Sollicitatie & informatie vacature Service Engineer
Is je interesse gewekt en herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je sollicitatie via onze sollicitatiepagina.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met dhr. M. Dubbeld, tel. 0180 463411.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Vacature Service Engineer Zuid-Holland, IJsselmonde, Servicemonteur, Service Monteur, Vacature Elektrotechniek, elektrotechniek

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten