maandag 11 mei 2015

Stagiair(e) Bouwbureau en Techniek bij La Place Service CenterLa Place is het op één na grootste foodservicebedrijf van Nederland, met meer dan 250 locaties in zowel binnen- als buitenland. La Place is gevestigd in V&D Warenhuizen, langs snelwegen, in attractieparken, in bedrijven als bedrijfsrestaurant en op grote evenementenlocaties. We werken met verschillende formules waarmee we aan de uiteenlopende behoeftes van onze gasten kunnen voldoen. Zo serveren wij onder andere warme maaltijden, salades, broodjes, koffie, verse sappen en smoothies, maar ook gerechten voor thuis. Alles wat wij serveren is 100% natuurlijk en dus vrij van onnatuurlijke toevoegingen. La Place is continue in ontwikkeling en is altijd op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden, met name buiten Nederland. Naast de vestigingen in onze buurlanden Duitsland en België, is La Place sinds kort ook in Indonesië (Bali) en de Verenigde Staten (New York) te vinden

Stagiair Bouwbureau en Techniek


vanaf september 2015


Jouw stage-afdeling
Het bouwbureau van La Place is dé plek waar (her)inrichtingen, verbouwingen, maar ook overnames van panden voor onze horeca- en retaillocaties worden gepland, gecoördineerd en uiteindelijk gerealiseerd. Je loopt stage bij het Servicecenter van La Place in Nieuwegein en staat in nauw contact met de collega’s die bij het bouwbureau werkzaam zijn. Je draait mee in het reilen en zeilen van de afdeling en krijgt hierdoor een goed beeld van het werken bij een afdeling Bouw van een groot commercieel bedrijf.

Wat ga je doen?
Gedurende jouw stageperiode ga je het bouwbureau van La Place ondersteunen met het up-to-date maken van haar contractportfolio. Je houdt je daarnaast bezig met Computer Aided Designing (CAD). Uiteraard worden jouw creatieve ideeën op prijs gesteld en zal je in een ondersteunende rol betrokken worden bij andere werkzaamheden van het bouwbureau.

Herken jij jezelf?
  • Je volgt op dit moment minimaal een HBO-opleiding in een technische richting, zoals Bouwkunde. Daarnaast ben je op zoek naar een fulltime praktijkstage;
  • Je bent vaardig met Computer Aided Designing (CAD);
  • Je hebt interesse in ruimte, sfeer, interieur en architectuur;
  • Je kunt zelfstandig werken en durft proactief te vragen;
  • Het is een pré als je in de regio Utrecht woont of op bereisbare afstand van Nieuwegein.

Dan bieden wij jou:
  • Een leerzame stage waarbij je allround ervaring op doet die je in je latere loopbaan van pas zal komen;
  • Een fulltime stageplek op ons Service Center in Nieuwegein;
  • Een bruto stage-vergoeding van €350,- per maand op basis van een fulltime stage.

Solliciteren
Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan je cv met motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten