maandag 11 mei 2015

Assistent-Accountant bij ABAB Accountants en AdviseursABAB is een allround accountancy- en adviesorganisatie. Met circa 700 medewerkers werkt ABAB vanuit 14 vestigingen in het zuiden van Nederland voor niet-beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, organisaties uit de non-profitsector en particulieren.

Vrijheid, verantwoordelijkheid, collegialiteit. ABAB Accountants en Adviseurs heeft je veel te bieden. We vinden het belangrijk dat jij met plezier bij ons werkt en dat jij je bij ons thuis voelt. Maar ook dat je de ruimte neemt én krijgt om je verder te ontwikkelen. We bieden je een uitdagende werkomgeving met mooie kansen. Het is aan jou om deze kansen te benutten.

ABAB heeft voor de locatie Roosendaal een vacature voor de functie van:

Assistent-AccountantFunctieprofiel Assistent-Accountant
Als Assistent-Accountant van het team verzorg je zelfstandig administraties van uiteenlopende moeilijkheidsgraad voor een eigen groep klanten (coderen, verwerken, afsluiten, fiscale aangiften) op kantoor en/of bij de klant. Je hebt daartoe veelvuldig contact met klanten, verricht de administratie bij bijzondere situaties bijv. bedrijfsovernames of bedrijfsbeëindiging en ondersteunt bij de inrichting en automatisering van de administratie bij klanten. Je bezoekt klanten ten behoeve van afsluitwerkzaamheden, alsmede voor de controle en ondersteuning van door de klant verrichtte administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen Assistent-Accountant:
  • Je hebt de opleiding HBO Accountancy met succes afgerond;
  • Je hebt 3-4 jaren relevante werkervaring in de accountancy-branche;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je werkt graag in teamverband en wilt samen met je collega’s en klanten verder bouwen aan de toekomst.
  • Je bent eventueel bereid om vervolgopleidingen te volgen.

ABAB biedt
ABAB biedt collega’s een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kent ABAB een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.

Maar ABAB biedt meer. We zorgen ervoor dat jouw talenten optimaal worden benut.
ABAB biedt je een actieve loopbaanbegeleiding, zodat je zelf deels de regie kunt voeren over jouw eigen mogelijkheden en verantwoordelijkheden voor de loopbaanfases.

Informatie over de functie Assistent-Accountant
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Mevrouw M.M.G. Artz op tel. 013-4647115 of via email: Mariette.Artz@abab.nl. Uitgebreide informatie over werken bij ABAB vind je op abab.nl. Volg ons ook op Twitter via @WerkenBijABAB.

Solliciteren op de vacature Assistent-Accountant bij ABAB?
Ben je geïnteresseerd in de functie Assistent-Accountant? Solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Wij zoeken ook Assistent-Accountants in Den Bosch en Veldhoven. Deze vacatures kan je vinden op www.abab.nl/vacatures.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Accountancy, Vacature Assistent-Accountant HBO, Vacature Assistent-Accountant Roosendaal, Vacature Assistent-Accountant Noord-Brabant

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten