maandag 11 mei 2015

E- commerce Developer/Architect bij Wasco Holding B.V.Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland.

Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn wij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 360 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Wolseley, s’ werelds grootste bouwgerelateerde distributeur. Mede door onze 30 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant.

Om de ambitie van Wasco op gebied van e-commerce te kunnen realiseren zijn we op korte termijn op zoek naar een:


E-commerce Software Developer/ ArchitectWat ga je doen
Als e-commerce developer werk je in een leuk jong team binnen een dynamische organisatie waar je verantwoordelijk bent voor development van A tot Z. Naast de uitdagende nieuwe projecten die in de bestaande architectuur ontwikkeld moeten worden ben je ook verantwoordelijk voor de continuïteit van het platform waar onder andere de volledig responsive webshop www.wasco.nl onder valt. In nauwe samenwerking met onze klanten en je collega’s bij Marketing en Datamanagement ontwikkel je precies datgene wat de interne en externe klant vraagt. Je krijgt een grote mate van vrijheid om jezelf te ontwikkelen en juist die trends en technologische ontwikkelingen aan te dragen waarmee Wasco de volgende stap kan maken. Als persoon ben je accuraat, pro- actief en flexibel. Ook ben je in staat om op alle niveaus de verbinding te maken.

Wij vragen
Een stevige persoonlijkheid die zich prettig voelt in een voortrekkersrol om de klantwensen te vertalen naar technische oplossingen.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • minimaal 4 jaar ervaring als e-commerce software developer
 • ervaring met modelgedreven ontwikkelplatforms zoals Outsystems is een pre
 • ervaring met projectmatig werken en agile/scrum systeemontwikkeling
 • kennis van .NET, webservices, HTML5, CSS, JavaScript
 • ervaring in het opstellen van software architecturen
 • ervaring met (complexe) maatwerk ontwikkelprojecten
 • ervaring met interfacing naar (logistieke) ERP systemen
 • ervaring in SQL server DBMS is een pre
 • goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • ervaring met het samenwerken en aansturen van externe partijen

Wij bieden
Een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wasco is klaar om als organisatie de volgende stap te maken op het gebied van e-commerce. Wij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden wij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Standplaats voor deze functie is Twello.

Enthousiast?
Laat je CV met motivatie direct achter op onze sollicitatiepagina.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Stefan de Croon, E-commerce Manager, op telefoonnummer 088-099 5665

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten