maandag 11 mei 2015

Accountmanager New Business bij FloramediaFloramedia is het communicatiebedrijf voor de groene markt; tuincentra, telers en kwekers, met een sterke focus op concept, content, productie en online services. Op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring, vertrouwen onze klanten ons het totaaltraject van communicatie toe: creatief concept, grafisch ontwerp, drukwerk, multimedia producten en implementatie en content.

Wij bezitten de grootste groene database ter wereld en bieden u kwaliteitsfoto’s, video’s, teksten en andere plant gerelateerde content. Floramedia is gevestigd in Westzaan en heeft negen eigen Marketing & Sales organisaties in Europa en 15 exclusieve licentie partners in de rest van de wereld. Floramedia biedt u ‘global solutions’ met lokale service, zie ook www.floramedia.com.

Floramedia Nederland B.V. is onderdeel van de Floramedia Group B.V. De Floramedia Group is 100% eigendom van HAL Investments B.V. De bedrijfscultuur laat zich het beste typeren door de kernwoorden: klantgericht, innovatief, korte lijnen, dynamiek, loyaal en internationaal georiënteerd.

Floramedia te Westzaan (N-H) heeft een vacature:

Accountmanager New BusinessFunctieprofiel Accountmanager New Business
Als Accountmanager New Business werk je voor klanten zoals grote tuincentra, doe-het-zelf ketens, supermarktketens, fabrikanten, maar ook kwekers en veredelaars. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van (nieuwe) communicatie concepten, advertenties en marketingconcepten. Je bent in staat d.m.v. de juiste vraagstelling behoefte te creëren bij de klant. Je richt je daarbij niet alleen op onze bestaande klanten maar uiteraard weet je ook de deur te openen bij nieuwe klanten.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:
 • Proactief benaderen van potentiële klanten;
 • Relaties met bestaande klanten versterken;
 • De voordelen van de concepten naar de klant vertalen;
 • Anticiperen op marktontwikkelingen en deze vertalen in concrete acties;
 • Het vertegenwoordigen van Floramedia op vakbeurzen.

Voor deze kanalen/klanten ontwikkel je een visie, welke in lijn is met het commerciële beleid van Floramedia. Je ontwikkelt accountplannen en draagt zorg voor de uitvoering daarvan. Vanuit jouw rol lever je actief input op de totale kanaal visie van Floramedia.

Je denkt en handelt vanuit een marketing gedachte, je initieert innovatieve projecten en voert (deel-) projecten uit in nauwe samenwerking met de verkoop binnendienst, business development en creatieve mensen van ons bedrijf. Je bent als Accountmanager de spil tussen de klant aan de ene kant en de diverse afdelingen van ons bedrijf aan de andere kant. Het is jouw rol om het maximale te halen uit de samenwerking tussen de verschillende afdelingen.

Als Accountmanager New Business voldoe je aan het volgende profiel:
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een commerciële of bedrijfskundige richting;
 • Aantoonbare affiniteit met de wereld van het Web, Apps, Social Media etc.
 • 4-8 jaar werkervaring in een commerciële werkomgeving, waarvan minimaal 3 jaar binnen de retail-wereld;
 • Je beschikt over een markt- & klantgerichte houding en je weet wat “netwerken” is;
 • Gewend planmatig te werken en gebruik te maken van “big-data”. Daarbinnen maak je gebruik van moderne ICT toepassingen;
 • Je bent resultaatgericht en hebt een no-nonsense mentaliteit;
 • Je bent energiek en proactief;
 • Een goede beheersing van het Nederlands en Engels, Duits is een pre.

Floramedia biedt:
 • Een uitdagende werkomgeving waarin jij optimaal kunt presteren; 
 • Een goed basissalaris afhankelijk van ervaring;
 • Een interessante bonusregeling, waarbij je On-Target tot 15% aan variabel inkomen kunt verdienen;
 • Een auto van de zaak, laptop en telefoon;
 • Een uitdagende functie waarin voldoende ruimte is voor persoonlijke ontplooiing en een leuke, informele en vernieuwende bedrijfscultuur.

Sollicitatie en informatie vacature Accountmanager New Business Ben je geïnteresseerd bent in deze functie? Mail dan je motivatiebrief met CV t.a.v. Sjef Koning via onze sollicitatiepagina.

Heb je concrete vragen? Dan kun je bellen met 06-55812344.

Gelieve uitsluitend te reageren, indien je je als Accountmanager New Business volledig herkent in bovenstaand profiel. Uitsluitend kandidaten die zich echt kwalificeren op het gestelde functieprofiel zullen worden opgenomen in de selectieprocedure.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Vacature Account Manager Zaanstreek, Vacature Account Manager Noord-Holland, Sales, Accountmanager Zaanstreek, Vertegenwoordiger, Hunter, Adviseur, Verkoper, Business Development
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten