donderdag 7 mei 2015

Teamleider secretariaat bij Gezondheidsdienst voor Dieren BVSamen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren al bijna honderd jaar voor staan.

Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer is actief op de Nederlandse markt en heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

Voor de ruim 4 miljoen lab-bepalingen die we per jaar doen, hebben we één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Behalve laboranten werken er bij de GD dierenartsen, wetenschappers, informatiespecialisten en marktmedewerkers. Zij voeren diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat de GD zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

In verband met een andere manier van organiseren van de secretariële ondersteuning van de directie en sectormanagers is de GD op zoek naar een:

Teamleider secretariaatDe functie
Je ondersteunt de directie, Raad van Commissarissen en Algemene Vergadering van Aandeelhouders en gaat hierbij om met vertrouwelijke informatie. Daarnaast stuur je het secretariaatsteam aan, bestaande uit ongeveer 4 management assistenten en een directiesecretaresse. Je draagt zorg voor continuïteit, flexibiliteit en samenwerking binnen het team en bent intermediair tussen directie/MT en secretariaat.

De ideale kandidaat:
  • heeft een HBO werk- en denkniveau;
  • beschikt over leidinggevende capaciteiten;
  • heeft kennis van en ruime ervaring op ontwikkelingen in het secretaressevak;
  • heeft uitstekende beheersing van het Nederlands en de Engelse taal in woord en geschrift;
  • heeft ruime ervaring met MS Office en SharePoint;
  • past in de cultuur van de GD: betrouwbaar en betrokken, doelgericht en daadkrachtig.

Vereiste competenties
Samenwerking, integriteit, leidinggeven, resultaatgerichtheid, pro-activiteit, organisatiesensitiviteit.

Wat bieden wij?
De GD biedt een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving. Het salaris is passend bij de zwaarte van deze functie. Het maximum salaris in de schaal is € 4.070,-. De GD heeft een eigen CAO en kent een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een prima pensioenregeling en flexibele werktijden in combinatie met ruime opleidingsmogelijkheden. De standplaats van de functie is Deventer.

Interesse?
Als je voldoet aan de gestelde eisen én enthousiast bent over deze functie, dan nodigen we je uit uiterlijk 25 mei a.s. je motivatie en cv achter te laten op onze sollicitatiepagina. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer J. Jansen (Algemeen directeur) via telefoonnummer 0570-660402.

Een assessment of PPA kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten