donderdag 7 mei 2015

Zelfstandig werkend Kok bij Stadion Feijenoord N.V.Stadion Feijenoord N.V. exploiteert in volledig eigen beheer het Stadion als typisch Rotterdamse locatie voor grootschalige evenementen (in ‘de bak’) maar ook voor kleine en grote zakelijke evenementen (in het ‘zalencentrum’).

Feyenoord Rotterdam N.V. is één van de meest vooraanstaande en populaire betaald voetbalorganisaties van Nederland. De club kent een rijke historie en heeft een grote schare supporters. Feyenoord Rotterdam maakt gebruik van de faciliteiten van Stadion Feijenoord.

Ter versterking van onze afdeling Productie zoeken wij per direct een proactieve


Zelfstandig werkend Kok (m/v)


40 uur per week


De functie:
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van het kwaliteitshandboek, HACCP, ARBO en het uitvoeren en het toetsen van de interne kwaliteitsnormen. Verder ben je verantwoordelijk voor het invullen van de daglijsten HACCP, het deelnemen aan het operationele proces van de gehele voedselbereiding en behandeling en zorg je ervoor dat er optimaal samengewerkt wordt met de afdelingen Horeca en Algemene dienst.

Wij vragen:
Een afgeronde relevante opleiding op MBO niveau en aantoonbare werkervaring van minimaal 2 jaar in een soortgelijke functie. Je voldoet aan de door ons vastgestelde kerncompetenties: klant- kwaliteit- en resultaatgericht. Verder ben je creatief, accuraat en sociaal vaardig, heb je passie voor je vak en presteer je goed onder druk.

Wij bieden:
  • goede primaire –en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt verlengd.
  • een boeiende functie in een dynamische omgeving.

Sollicitaties:
Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan vóór 1 juni 2015 op deze vacature door je CV met motivatie/sollicitatiebrief in te sturen via de sollicitatiepagina.

Een pre employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Kok Rotterdam, Chef, Horeca, Restaurant, Hygiëne, Zuid-Holland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten