donderdag 30 april 2015

Account Manager Direct Sales bij Vendor B.V.Werken bij een toonaangevende serviceorganisatie!

Vendor is toonaangevend op het gebied van toilethygiëne en schoonloopmatten. Vendor is een serviceorganisatie, die staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Zowel de automaten als verbruiksgoederen worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd, geheel conform ISO-9001 en ISO-14001. De eigen montagedienst zorgt voor de juiste installatie van de automaten, inclusief de eerste vulling en vulinstructie. Vanuit diverse servicedepots wordt dagelijks een stipte service verleend aan onze klanten, gericht op optimale sanitaire hygiëne en een smetteloze entree. Het hoofdkantoor, inclusief de productie, bevindt zich in Tilburg. Daarnaast heeft Vendor vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Vendor levert haar concepten in meer dan 30 landen.

Vendor groeit! Graag breiden wij het verkoopteam uit met een


Accountmanager Direct Sales


Oplossingsgericht VerkoopadviseurWerkgebied: Flevoland-Amersfoort-Zwolle


Je ontzorgt de klant met maatwerk oplossingen
In je eigen regio ben je verantwoordelijk voor omzetgroei. Je vertegenwoordigt Vendor als totaalleverancier en denkt met je relaties mee in oplossingen en maatwerktrajecten. Middels acquisitie win je nieuwe klanten. Door excellent relatiebeheer weet je bestaande klanten aan je te binden en uit te bouwen. Je richt je op MKB, onderwijs, gemeenten, industrie en de horeca. Je genereert je eigen leads, legt de eerste contacten en je bent verantwoordelijk voor het gehele adviestraject en de aftersales. Door deskundigheid en oprechte aandacht weet je als geen ander wat jouw klanten nodig hebben.

Ervaring in adviserend verkopen
Je bent in bezit van een HBO-diploma met 2 tot 4 jaar werkervaring in een business-to-business omgeving. Het is essentieel dat je op een adviserende manier verkoopt. De specifieke behoeften van je klant stel je daarbij centraal. Je bent een professionele gesprekspartner en voelt je gemotiveerd door uitdagende targets. Met enthousiasme en een toegankelijke persoonlijkheid weet je de klant te raken. Je bent creatief en altijd gericht op het bieden van een optimale service.

Vendor investeert in persoonlijke ontwikkeling
Via Vendor Sales College word je vanaf de eerste dag uitstekend begeleid en getraind. Wij volgen jouw ontwikkeling op de voet en begeleiden je stapsgewijs naar een steeds hoger niveau.

Naast een marktconform salaris bieden wij een uitstekende bonusregeling, telefoon, tablet en auto van de zaak.

Interesse?
Je sollicitatie zien we graag tegemoet via onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid van Haarlem (Manager P&O) op 013-5786600 of kijk op www.werkenbijvendor.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Accountmanagement, Account Manager, Verkoopadviseur, Verkoper, Verkoop, Sales, Commercieel, B2B

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten