maandag 20 april 2015

Operations Manager bij FelcoOperations Manager


Inspirerende en motiverende manager met visie en aanpakkersmentaliteit.


Rudico Holding B.V., gevestigd te Eerbeek, is de toonaangevende flexografiespecialist. Rudico mag alle vooraanstaande internationale producenten van kartonnen verpakkingen tot haar klantenkring rekenen en biedt hen technische oplossingen voor flexografische vraagstukken.

Rudico Holding B.V. bestaat uit drie werkmaatschappijen. Rudico B.V. produceert beelddragers uit polymeer, Felco B.V. is gespecialiseerd in het vervaardigen van bredebaandrukwerk en Rudico Trading B.V. houdt zich bezig met advisering van en reiniging bij klanten om tot een optimaal drukproces te komen.

Voor Felco B.V. is Adviesbureau APB op zoek naar een betrokken, flexibele operations manager met teamgeest, mensenkennis en een visie, die weet te inspireren en motiveren.

Functie-inhoud:
Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week. De operations manager is eindverantwoordelijk voor het opstellen en behalen van de productie- en commerciële doelstellingen van Felco B.V. Hoofddoel van de functie is het creëren en onderhouden van optimale (productie)processen, een optimaal werkklimaat en kwaliteitsbewaking. Dit alles ten behoeve van het creëren van optimale, duurzame klantrelaties, met als gevolg winstoptimalisatie.

Taken van de operations manager zijn:
 • Verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van Felco B.V. (27 medewerkers).
 • Verantwoordelijk voor het vertalen van de begroting, missie en visie naar productiedoelstellingen en een productieplan.
 • Verantwoordelijk voor het continu verder ontwikkelen van Felco B.V.
 • Rapporteren van productiecijfers en bezetting aan de algemeen directeur.
 • Leidinggeven aan 7 medewerkers.
 • Creëren en bewaken van een sociaal positief klimaat waarin heldere communicatie, teamgeest, betrokkenheid en motivatie van groot belang zijn.

Functie-eisen:
 • Afgeronde HBO-opleiding aangevuld met relevante aanvullende cursussen/opleidingen (grafisch, bedrijfseconomisch, management, e.d.).
 • Leidinggevende ervaring.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een productieomgeving.
 • Ervaring met continu verbeterprocessen (TPM, Lean, SMED, Six Sigma, e.d.)
 • Ervaring in de verpakkings-, golfkarton-, of flexiblesbranche is een pre.

Geboden wordt:
Een afwisselende, brede en zelfstandige functie bij een innovatief en dynamisch bedrijf met een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Solliciteren op de vacature van Operations Manager?
Deze vacature wordt behandeld door Adviesbureau APB. Aan belangstellenden wordt verzocht binnen veertien dagen na verschijning van deze vacature een sollicitatiebrief en Curriculum Vitae te sturen naar cv@apb.nl. Voor het verkrijgen van nadere informatie kunt u contact opnemen met André Jansen, via 076-3030793 of cv@apb.nl.

Trefwoorden: vacature Manager Eerbeek, Operationeel Management, Operationeel Manager, Leidinggeven, Lean Specialist, Six Sigma, Productiemanager, Sales Manager, Gelderland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten