dinsdag 28 april 2015

International Trade Marketeer Zuid Europa bij Farm FritesDe Wereld van Farm Frites
Welkom in onze wereld. Een wereld die geheel gewijd is aan de aardappel en de talloze mogelijkheden van dit veelzijdige gewas. Al ruim 40 jaar leggen wij ons toe op de ontwikkeling van allerlei bevroren en gekoelde aardappelproducten. Producten waaraan wij in veel landen onze toonaangevende marktpositie danken. Wij hebben dit vooral bereikt door onze passie voor kwaliteit. Ook in de toekomst zal die passie ons fundament blijven. Een passie die begint bij de aardappelen van Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika en eindigt op de borden van consumenten over de hele wereld.

Farm Frites is in 1971 opgericht als familiebedrijf en is dat nog steeds. Een bedrijf gebouwd op sterke fundamenten als puurheid, authenticiteit en landbouwkennis. Uitgangspunten die leiden tot een nadruk op mens en milieu. Tot het centraal stellen van klanten, consumenten, telers en werknemers. Farm Frites bouwt voort op deze eenduidige visie.

Farm Frites te Oudenhoorn heeft een vacature:

International Trade Marketeer Zuid Europa

Onderdeel van het International Trade Marketing team


Functieomschrijving International Trade Marketeer
In deze uitdagende marketing functie maak je onderdeel uit van het International Trade Marketing team dat de marketing activiteiten verzorgd voor o.a. Europa, Azië, en Afrika. In deze functie ben je verantwoordelijke voor de B-to-B marketing voor een regio/aantal landen. Het is een praktijkgerichte, commerciële functie waarbij je nauw betrokken bent bij de verkoopactiviteiten. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de verschillende verkoopkanalen, stemt de product portfolio hierop af en draagt zorg voor alle B-to-B communicatie waaronder beurzen, print en media. Belangrijk onderdeel is het succesvol lanceren van innovatieve concepten.

Profiel International Trade Marketeer
Om deze functie tot een succes te maken ben je een ervaren hands-on marketeer, ben je commercieel, enthousiast, creatief en ben je communicatief sterk. Daarnaast ben je een sterke persoonlijkheid en je spreekt bij voorkeur de Franse taal. Je beschikt over een HBO werk- & denkniveau. Reizen is onderdeel van de functie (10-15%).

Werken bij Farm Frites
Werken bij Farm Frites is leuk, creatief en uitdagend. Daarom bieden we onze medewerkers een omgeving waarin hun individuele talenten tot bloei kunnen komen en hun persoonlijke doelen gerealiseerd kunnen worden. Wij bieden daartoe ruime opleidings- en scholingsmogelijkheden, een werkklimaat waarin uitdaging en ondersteuning in evenwicht zijn en een promotiebeleid dat recht doet aan kunde en prestaties.

Als familiebedrijf hecht Farm Frites aan menselijke omgangsvormen waarin wederzijds respect, wederzijdse zorg en wederzijdse verantwoordelijkheid leidend zijn.

Solliciteren op de vacature International Trade Marketeer
Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie en cv via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Vacature Trade Marketing Zuid-Holland, Vacature Trade Marketeer Zuid-Holland, Vacature Trade Marketeer gemeente Nissewaard
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten