vrijdag 24 april 2015

(Senior) Inkoopadviseur bij KadasterVoel jij je aangesproken tot de functie van (Senior) Inkoopadviseur bij één van de beste werkgevers van Nederland?


Het Kadaster heeft voor haar vestiging in Apeldoorn meerdere openstaande posities voor de functie van:

(Senior) Inkoopadviseur

(2 fte)
Bepaalde tijd met uitzicht op vast


Het Kadaster koopt diverse diensten en producten in (vooral IT, Geo-diensten, Facilitair en HR) voor de uitvoering van de primaire en secundaire activiteiten. De afdeling Inkoop speelt een belangrijke rol in deze processen. Het is een voor alle betrokkenen zichtbare afdeling die staat voor doel- en rechtmatige inkopen, resultaten meetbaar maakt en gekenmerkt wordt door ambitie, beweging en professionaliteit.

Als Inkoopadviseur behandel je (Europese) aanbestedingsvraagstukken met kennis van zaken en heb je oog voor de integrale kosten. Je bent verantwoordelijk voor het professioneel begeleiden van aanbestedingen, minicompetities en onderhandse uitvragen. Verder ben je een sparringpartner voor collega's en stakeholders binnen je eigen inkoopportefeuille. Je bent werkzaam op de afdeling Inkoop Services van de directie Control en Financiën. Het team bestaat uit gedreven collega's die werken in een open sfeer. Gezamenlijk is het team verantwoordelijk voor het inkoopbeleid, de uitvoering van inkoopprocessen, het voeren van de inkoopadministratie, deskundig inkoopadvies, uitvoering van (Europese) aanbestedingen en het leveranciersmanagement binnen het Kadaster.

Senior
Als Senior Inkoopadviseur ben je ook sparringpartner voor het hoofd Inkoopservices en/of directie. Het verder ontwikkelen en uitvoeren van het leveranciersmanagement binnen de IT-organisatie is een essentieel onderdeel van je functie. Je bent verantwoordelijk voor de meer complexe aanbestedingsvraagstukken met name op het gebied van ICT. Daarnaast behandel je complexe inkoopadviesvragen uit de business. Tenslotte geef je belangrijke input voor het beleid en de strategie van de afdeling.

Jouw profiel
Als Inkoopadviseur beschik je over een relevante afgeronde HBO-opleiding en als Senior heb je een academisch werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van de diploma's NEVI I en II en hebt minimaal 3 jaar werkervaring (senior 5 jaar) op het gebied van Europees aanbesteden en leveranciersmanagement. Je hebt kennis van en ervaring in het begeleiden van (complexe) inkooptrajecten en inkoopadvisering. Kennis en ervaring in IT-gerelateerde inkopen is een pré. Je werkt zelfstandig en zorgt er voor dat jouw toegevoegde waarde zo groot mogelijk wordt. Op basis van je ervaring ben je een sparringspartner voor je collega's op het gebied van contract- en aanbestedingskennis en ben je een partner in business voor je opdrachtgevers. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat je zelfstandig, initiatiefrijk, flexibel, slagvaardig en daadkrachtig bent. Je beschikt over adviesvaardigheden en hebt overtuigingskracht, net als uitstekende communicatieve vaardigheden.

Afhankelijk van je kennis, ervaring en motivatie wordt gekeken of je past in de functie van Inkoopadviseur of Senior Inkoopadviseur.

Wij bieden
Het Kadaster is een organisatie in verandering, die je de kans geeft om echt te laten zien wat je in huis hebt. Als de bron van vastgoed en geo-informatie werken wij samen met partners in de keten en stellen wij de klant centraal. Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer en stimuleren wij kennis en ontwikkeling. Met onze moderne arbeids-voorwaarden maak jij keuzes die passen binnen een flexibele 36-urige werkweek. Als Inkoopadviseur is je bruto jaarsalaris afhankelijk van kennis en ervaring vastgesteld op maximaal € 56.745,- en als Senior Inkoopadviseur maximaal € 75.194,- inclusief vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.

Sollicitatie en informatie
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan vóór 11 mei direct via onze sollicitatiepagina. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Menno Dijkstra, Manager Inkoop Services, (088) 183 38 06. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Bureau Werving & Selectie, (088) 183 32 50.

De selectiegesprekken vinden plaats op 21 en 26 mei.

Lees meer over onze organisatie in het jaarverslag.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten