donderdag 30 april 2015

Verpleegkundig Specialist Palliatieve Zorg bij Medisch Centrum HaaglandenBen jij die verpleegkundig specialist (m/v) met hart voor de palliatieve zorg? Reageer dan op deze uitdagende functie waarin je palliatieve zorg op de kaart mag zetten.

Werkveld
Als verpleegkundig specialist palliatieve zorg werk je met meerdere afdelingen samen en ben je werkzaam in het Multidisciplinair Team (MDO) over de drie locaties: Westeinde, Antoniushove en Bronovo. Oncologie is één van de speerpunten van het ziekenhuis. Het komende jaar gaan we de oncologische zorg concentreren op de locatie Antoniushove, zodat alle kennis en expertise samenkomt voor onze patiënten.

Werken in een ziekenhuis is werken op een bijzondere plek. Je betekent hier werkelijk iets voor andere mensen. De onderlinge sfeer is goed, de teams zijn sterk. Jouw ideeën en die van je collega's worden niet alleen gehoord, we maken er ook écht werk van.
Daardoor kun je met elkaar veel bereiken bij Stichting MCH en Bronovo-Nebo. Op elk niveau, op iedere plek. Werkinhoudelijk, en tegelijkertijd in je loopbaan. Want ook dan horen we je wensen en ideeën.

Verpleegkundig Specialist Palliatieve Zorg


(32 tot 36 uur per week)


De functie
Als verpleegkundig specialist palliatieve zorg je samen met medisch specialisten, psychologen, geestelijke verzorgers en verpleegkundigen. Jouw taak is het palliatieve beleid binnen ons ziekenhuis zichtbaar te maken. Zo organiseer en coördineer je de (verpleegkundige) palliatieve zorg rond de zorgvrager en initieer je hierbij op het juiste moment multidisciplinaire overlegsituaties. Ook verleen je effectief consulten en geef je professioneel advies en instructie aan verpleegkundigen en overige beroepsbeoefenaren met betrekking tot de (verpleegkundige) zorg aan de palliatieve zorgvrager.

Daarnaast stel je - in overleg met zorgvrager en naasten - vast welke vragen, wensen en behoeften men heeft in de palliatieve fase. Je voert interventies uit aan de hand van protocollen en standaarden palliatieve zorg gebaseerd op basis van aanwezige evidence based of best practice. Je geeft voorlichting, advies en instructie aan de zorgvrager en/of naasten teneinde hen in staat te stellen keuzes te maken voor gewenste palliatieve zorgverlening. Ook heb je een belangrijke rol bij de ethische besluitvorming met betrekking tot de behandeling en de palliatieve zorg voor de zorgvrager door actief te participeren in overlegsituaties op patiënten- en afdelings-, organisatie- en instellingsniveau. Ten slotte signaleer je leemtes op het gebied van verpleegkundige richtlijnen en standaarden voor palliatieve zorg en onderneem je daarop actie (ontwikkelen, evalueren en bijstellen van standaarden en/of richtlijnen).

Wij vragen
 • HBO-diploma verpleegkundige met geldige BIG-registratie;
 • Afgeronde Master of Advanced Nursing Practice;
 • Sterke motivatie om in de palliatieve zorg te werken;
 • Bij voorkeur opleiding en ervaring in de palliatieve zorg of de bereidheid tot bijscholing;
 • Enthousiasme, daadkracht, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit, zeer goede communicatieve vaardigheden, empathie;
 • Beleidsmatig kunnen werken en analytisch denkvermogen;
 • Bereidheid op alle locaties te werken.

Als medewerker bij Stichting Medisch Centrum Haaglanden en Bronovo-Nebo werk je met patiënten, goederen, geld en/of vertrouwelijke gegevens. Daarom vindt aanstelling plaats onder voorbehoud van het overleggen van een gunstige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Arbeidsvoorwaarden
 • Een fulltime of parttime jaarcontract van minimaal 32 tot maximaal 36 uur per week
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen;
 • Een nieuwe functie;
 • Een prettig werkklimaat en een boeiende patiëntenpopulatie;
 • Interessante extra’s, zoals eindejaarsuitkering, kinderopvang in eigen kinderdagverblijf, bedrijfsfitness, flexibele arbeidsvoorwaarden en premiekorting op verzekeringen.

Salaris
Het salaris, is afhankelijk van opleiding en ervaring, ingedeeld in FWG 60 max. van € 4.239,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Martijn Brekelmans, zorgmanager divisie Beschouwend via tel: 070-3302028.

Meer informatie over Stichting MCH en Bronovo-Nebo vind je op www.mchaaglanden.nl en www.bronovo.nl. Wil je eerst ontdekken hoeveel je toekomstige collega’s al voor elkaar hebben gekregen? Kijk dan op www.werkenbijhetmch.nl.

Solliciteren
Heb je interesse? Reageer dan uiterlijk zondag 17 mei 2015 door je cv met motivatie achter te laten op onze sollicitatiepagina. Daarna vinden de gesprekken plaats. Wij streven er naar je binnen twee weken na het sluiten van de vacature te informeren over de status van je sollicitatie.

Bedrijfsinformatie
Medisch Centrum Haaglanden en Bronovo zijn gefuseerd en vormen de ‘Stichting Medisch Centrum Haaglanden/Bronovo-Nebo’. Wij hebben drie ziekenhuislocaties* in de Haagse regio en leveren ziekenhuiszorg van topkwaliteit, vakbekwaam en toegewijd aan iedereen. Onze stichting heeft een alliantie met het LUMC en fungeert als Teaching Hospital voor medische studenten en co-assistenten. Ook leiden we in grote getale medisch-specialisten, verpleegkundigen en andere medewerkers op. Door onze krachten te bundelen, combineren we de sterke kanten van beide ziekenhuizen en kunnen we ook in de toekomst goede zorg blijven bieden.

* MCH Westeinde in de Haagse binnenstad, MCH Antoniushove in Leidschendam en Bronovo-Nebo in Benoordenhout.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten