dinsdag 28 april 2015

Informatieanalist / Consultant SharePoint bij CZ



CZ te Tilburg heeft een vacature voor een:

Informatieanalist / Consultant SharePoint


(38 uur)


Wat ga je doen?
De markt waarin CZ opereert is continu in beweging. Voor een optimale bedrijfsvoering is het van belang onze ICT systemen hier voortdurend op aan te passen. Hiervoor bieden wij als ICT zowel standaard- als maatwerkoplossingen. Binnen onze eigen ontwikkelafdeling werken wij met de nieuwste technologieën en moderne ontwikkelmethodes.

Als ervaren vakspecialist ben je in staat de brug te slaan tussen business en ICT. In samenwerking met de business identificeer je functionele informatiebehoeften en systeemvereisten die je vervolgens zelfstandig vertaalt naar een oplossing binnen SharePoint 2013/Sharepoint Online. Om tot de meest efficiënte oplossing te komen, maak je een gedegen afweging tussen het gebruik van standaardfunctionaliteit en maatwerk. Je hebt dan ook een gedegen kennis van de standaardfunctionaliteit die SharePoint biedt. Je bent verantwoordelijk voor het proces van het beschrijven van de functionaliteit tot daadwerkelijke implementatie ervan samen met de business door middel van een agile aanpak. Sharepoint wordt binnen CZ ingezet als samenwerkingsplatform.

Ontwikkelingen binnen het vakgebied, specifiek op het gebied van SharePoint, volg je op de voet door het lezen van vakliteratuur of het volgen van training.

Wie zoeken we?
Een ervaren Informatieanalist / Consultant Sharepoint die onze afdeling Software en Services (SenS) komt versterken. Een hbo/wo-opleiding op het gebied van ICT heb je aangevuld met relevante werkervaring, waaronder minimaal drie jaar ervaring met het ontwerpen en implementeren van SharePoint (2013) oplossingen. Kennis van het Sharepoint app-model en/of asp.net (.NET framework) is een pré evenals migratie trajecten van Sharepoint on-premise naar Sharepoint Online.

Nieuwe materie maak jij je snel eigen. Je communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie. Je bent analytisch sterk, weet te overtuigen en bent in staat draagvlak te creëren. Je weet informatiebehoeften te vertalen en systeemvereisten helder te formuleren en te vertalen naar oplossingen. Zowel zelfstandig werken als het werken in (project)teamverband gaat je prima af. Met je kritische en initiatiefrijke houding ben je voortdurend op zoek naar vernieuwing en verbetering van bestaande systemen en processen. In een dynamische en veeleisende omgeving weet jij hoofd- en bijzaken te onderscheiden.

We hebben binen SenS een organisatieverandering achter de rug waarbij we onze afdeling hebben klaargestoomd voor de toekomst op het gebied van technologie, organisatie en medewerkers. Met name jouw kennis en ervaring van Microsoft SharePoint zorgen voor een vergroting van onze technologische kennis.

In het kort, wat vinden wij belangrijk:
  • Een afgeronde hbo/wo opleiding richting ICT;
  • Drie jaar ervaring met het ontwerpen en implementeren van SharePoint;
  • Communicatief sterk;
  • Initiatiefrijk;
  • Analytisch.

Aantal werkuren en salaris
Het gemiddeld aantal werkuren ligt op 38 per week. Het bruto jaarsalaris op basis van 38 uur per week bedraagt maximaal € 75.500,-. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 8,5% eindejaarsuitkering. Standplaats is Tilburg.

Solliciteren of meer weten?
Solliciteren op deze vacature kan alleen via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!


Trefwoorden: Informatica, IT, ICT, Sharepoint Specialist, IT Professional, vacature Tilburg, Noord-Brabant


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten