vrijdag 24 april 2015

Arts Infectieziektebestrijding in opleiding bij GGD Hollands MiddenDe sector Algemene Gezondheidszorg (AGZ) van de GGD Hollands Midden voert voor de deelnemende gemeenten taken uit op het gebied van de Openbare Gezondheidszorg, waaronder Tuberculosebestrijding, Infectieziektebestrijding, Reizigersadvisering, Medische milieukunde, Technische hygiënezorg, Sociaal-medische advisering en Forensische geneeskunde. Het team Algemene Infectieziektebestrijding (AIB) is op zoek naar een:

Arts Infectieziektebestrijding in opleiding


16-24 uur tijdens introductieperiode;
36 uur per week vanaf start opleiding.


Als arts infectieziektebestrijding richt u zich op het voorkomen en bestrijden van uitbraken van infectieziekten. De belangrijkste componenten in uw werk zijn bewaken (surveillance), beheersen (voorkom verspreiding) en beschermen (profylaxe, vaccinatie, hygiëne advies). U initieert en onderhoudt professionele netwerken. U bent eindverantwoordelijk voor bron- en contactonderzoek en voert de regie bij het indiceren en uitvoeren van (grootschalige) interventies. U speelt een belangrijke rol in het initiëren en vertalen van beleid. U heeft de bereidheid om buiten kantoortijden te werken, incl. 24-uurs bereikbaarheidsdiensten. U bent werkzaam als arts binnen de sector AGZ, welke ook zorg draagt voor de forensische geneeskunde. Bij een vast dienstverband wordt van u verwacht dat u participeert in het forensisch dienstrooster.

Wij vragen
Om in aanmerking te komen voor deze vacature beschikt u over de volgende kennis en ervaring:
  • U bent BIG-geregistreerd arts;
  • U kent het beroepsprofiel arts infectieziektebestrijding;
  • U kent het opleidingstraject en bent bekend met de kritische beroepsactiviteiten;
  • U bent in bezit van rijbewijs B en beschikt bij voorkeur over een auto;
  • Werkervaring in andere zorgsectoren is een pre.

Het team AIB bestaat momenteel uit twee productondersteuners , vijf verpleegkundigen, één deskundige infectieziektepreventie en drie artsen M&G met een profielregistratie infectieziektebestrijding. Met het oog op huidige en toekomstige ontwikkelingen zijn wij op zoek naar een arts met zoveel mogelijk van de volgende persoonlijke eigenschappen:
  • Goede sociale vaardigheden: een teamspeler, makkelijk in de omgang met collega’s, cliënten, professionals in de zorg en contacten in het bestuurlijk veld, een diplomatiek en vaardig netwerker.
  • Aantoonbare flexibiliteit: geen moeite met roosterwijzigingen, snel kunnen wisselen van taak als de omstandigheden hierom vragen en geen moeite met incidenteel overwerk, besluitvaardig (ook in onverwachte situaties) Enthousiasme voor het vak.
  • Goede communicatieve vaardigheden: mondeling en schriftelijk, aangepast aan doelgroep en situatie, in staat om de praktijk te vertalen naar beleid en omgekeerd.
  • Affiniteit met het doen van wetenschappelijk onderzoek.

Wij bieden
Zodra de opleiding wordt gestart, zal de aanstelling 36 uur per week bedragen. Na een introductieperiode wordt, bij gebleken geschiktheid, van u verwacht dat u start met de profielopleiding Infectieziektebestrijding. Gedurende de introductieperiode wordt de aanstellingsomvang in overleg vastgesteld. Gedacht wordt aan 16 tot 24 uur. Bij goed functioneren en voltooiing van de opleiding is er uitzicht op een vast dienstverband.

Wij bieden een dynamische en veelzijdige functie binnen een professioneel opererende collegiale omgeving. Het bruto maandsalaris bedraagt bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week minimaal € 3.158,- (aanloopschaal 11) en maximaal € 5.207,- (functieschaal 12, peildatum 1 april 2015).

Wil je reageren?
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Saskia Beunder, operationeel manager Infectieziektebestrijding, bereikbaar via telefoon 088-3084209 en met Martin Khargi, arts Infectieziektebestrijding, bereikbaar via telefoon 088-3084436.
Je sollicitatie kun je tot uiterlijk 15 mei 2015 sturen via het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Arts Leiden, Doctor, Gezondheidszorg, Zorg & Welzijn, Arts in opleiding, Zuid-Holland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten