dinsdag 21 april 2015

Manager regionale accounts west bij MTselectMTselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever een:

Manager regionale accounts west (M/V)


“een manager met passie voor het leiderschap”


Onze opdrachtgever Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 360 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van hun klanten. Hun organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Wolseley, ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door hun 31 vestigingen staan zij altijd dichtbij de klant.

De taken: ter ondersteuning van hun buitendienst zijn zij op zoek naar een ervaren regio manager voor de regio West Nederland. Voor deze functie ben je commercieel, heb je een gedegen kennis van het vertegenwoordigers vak en ken je de markt en hun producten als geen ander. Daarnaast geef je op een coachende manier leiding aan een groep van ongeveer 10 vertegenwoordigers en ondersteun je ze om vanuit hun kracht te werken en daardoor hun succes verder te vergroten. Tot de verantwoordelijkheden behoren onder andere het verhogen van de omzet, marge en het rendement van de vertegenwoordiger. In de functie van manager regionale accounts ben je in staat om resultaatgericht te werken en ervaar je een grote mate van zelfstandigheid. Je gaat onderdeel uitmaken van een team dat elkaar versterkt en stimuleert om samen tot de beste resultaten te komen!

Wij vragen: je beschikt over een HBO - werk en denkniveau. Minimaal 5 jaar ervaring. Je hebt ervaring in coachend leidinggeven, je bent proactief en je beschikt over een flexibele instelling. Daarnaast heb je een commercieel inzicht en je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Je bent analytisch, ambitieus en resultaatgericht. Je bent woonachtig in het Westen van het land.

Wij bieden: een afwisselende fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Zij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden zij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder, voor deze specifieke functie, een leaseauto.

De procedure: je kunt tot 14 mei solliciteren. Wij rekenen op je! Laat je sollicitatie direct achter op onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ton Valk 06-53812010 of Martine Schulte 06-21453041.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten