woensdag 29 april 2015

Accountmanager Zakelijke Markt Tilburg bij MAIN Energie



Vacature Accountmanager Zakelijke Markt

Regio Tilburg (40 uur)


MAIN Energie is een sterk groeiend bedrijf dat meer dan tien jaar bestaat. Wij hechten belang aan een groeiend, maar stabiel, verkoopteam. Bovendien onderscheiden wij ons door professionele Accountmanagers in te zetten die een langdurige samenwerking met de klant aangaan. Wil jij een belangrijke rol spelen bij de verdere groei van MAIN Energie? Lees dan snel verder!

De baan
In deze zelfstandige en dynamische functie van Accountmanager staat pionieren voorop. Ruim 80% van het werk bestaat uit koude acquisitie gericht op het midden- en kleinbedrijf (denk hierbij aan winkelstraten en industrieterreinen als werkgebied). Om het onderscheid te maken benader je prospects persoonlijk en leg je in een vervolgafspraak een op maat gemaakt voorstel voor. MAIN Energie doet op een transparante manier zaken en biedt uitstekende dienstverlening.
Je genereert nieuwe business in je eigen regio en één keer per week kom je samen met je collega’s naar kantoor. Na een uitgebreide interne opleiding ken je de energiemarkt, denk je mee met de ondernemer en spreek je de taal van de klant. Je blijft op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en vertaalt deze door naar de organisatie. Je krijgt gedegen ondersteuning van ons commerciële binnendienstteam. In samenwerking met hen draag je bij aan het succes van MAIN Energie.

Jij
  • Je bent een ervaren en gedegen buitendienstverkoper, succesvol in een b2b-omgeving;
  • Je ziet het benaderen van prospects als uitdaging en deinst niet terug voor cold canvassen;
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid met flair;
  • Je hebt kennis en beheersing van Microsoft Office;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent het gewend om zelfstandig te werken, maar tegelijkertijd ben je ook een teamspeler.

Wij
  • Wij bieden een uitstekend basissalaris (gebaseerd op leeftijd, ervaring en opleiding), aangevuld met een onkostenvergoeding en provisiesysteem;
  • Wij bieden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; premievrij pensioen, telefoon, laptop, auto (we hebben een geheel hybride wagenpark);
  • Je komt te werken binnen een hecht team van professionele Accountmanagers. Het betreft een stabiele omgeving met een zeer laag verloop. Je mag continue begeleiding verwachten waarbij ontwikkeling vanzelfsprekend is;
  • Een bedrijf met een no-nonsense cultuur, korte lijnen en regelmatig teambuilding-uitje.

Solliciteren op de vacature Accountmanager?
Ben je enthousiast geworden over de vacature van Accountmanager? Stuur je cv en sollicitatiebrief via het sollicitatieformulier t.a.v. Elise Tol, Corporate Recruiter.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Voor vragen kun je tevens bij Elise Tol terecht via recruitment@mainenergie.nl.

Wie zijn wij?
MAIN Energie is al ruim tien jaar een zeer succesvolle energieleverancier en levert groene energie aan al haar klanten, waarbij de focus ligt op de zakelijke markt. MAIN Energie kenmerkt zich door persoonlijk contact tussen klant en Accountmanager. Ondanks de scherpe tarieven zijn wij geen wilde prijsvechter maar een eerlijke verkoper. Wij staan garant voor onze service en dienstverlening, die past bij ons aanbod. MAIN Energie heeft een uitstekend contractbeheer welke ervoor zorgt dat de klant nooit in het zogenoemde “slaaptarief” terecht zal komen. Ruim voordat een contract afloopt mag de klant een bezoek van de Accountmanager verwachten om een eventuele verdere samenwerking te bespreken. Onze energierekening is niet alleen betaalbaar, maar tevens overzichtelijk. De Accountmanager komt deze, als extra dienstverlening, graag na de overstap persoonlijk toelichten.

MAIN Energie bestaat momenteel uit zes afdelingen, te weten Verkoop, Marketing, Inkoop, Operationele zaken, IT en Financiën. De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een eerlijke directe stijl van leidinggeven en een hoog ambitieniveau, met duidelijke kaders en afspraken. Het bedrijf wordt omschreven als resultaatgericht en no-nonsense.

Wil je weten wat je toekomstige collega’s over ons bedrijf zeggen? Lees hier de ervaringen: https://www.mainenergie.nl/vacatures/onzemedewerkers.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: vacature account manager Tilburg, Sales, Commercie, Commercieel, Vertegenwoordiger, Verkoper, Verkoop, New Business, Buitendienst, Noord-Brabant
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten