vrijdag 24 april 2015

Projectmanager bij TU Delft / Shared Service Centre ICTProfiel afdeling:
ICT is één van de drijvende krachten achter het grensverleggende onderwijs en onderzoek binnen de TU Delft. Het is een dynamische afdeling met professionals die een krachtige impuls willen geven aan de organisatie en de technologie. Onze collega's kiezen er echt voor om te werken binnen een internationale technische universiteit. Het is de ambitie van de ICT organisatie om het expertisecentrum ICT te zijn voor de gehele TU Delft. Op basis hiervan wil ICT betrokken zijn bij alle ICT ontwikkelingen; zowel op het gebied van beleid, als bij ontwikkeling en beheer. Kernwoorden hierbij zijn proactief, initiatief, oplossingsgericht en samenwerking

De afdeling Projectmanagement is één van de vier afdelingen van het Shared Service Centre ICT, naast de afdelingen Demand Management, Development en IT Operations.
De afdeling voert op een professionele manier projecten uit waarin ICT een substantieel aandeel heeft. Dit zijn zowel (deel) projecten waarvan het opdrachtgeverschap buiten het SSC ICT ligt (de zogenoemde domein overstijgende projecten), als interne SSC ICT projecten, zoals voor Development en IT Operations.

Voor de uitvoering van projecten gebruiken wij een op de TU Delft toegesneden variant van Prince2.

Kernwoorden voor ons zijn: professionaliteit, klant- en resultaatgerichtheid, integriteit, helderheid, samenwerking en collegialiteit

TU Delft is op zoek naar een:

Projectmanager


(38 uur)


De senior Projectmanager realiseert met succes ICT-projecten en/of deelprojecten ICT binnen softwareontwikkelingsprojecten voor onze klanten binnen de TU Delft. Daartoe richt hij deze projecten in en stuurt deze, net zoals een kapitein op een schip, naar de afgesproken resultaten conform eisen t.a.v. kwaliteit, scope, planning en budget. Hij heeft een pro-actieve houding en acteert op een transparante manier.

Taken:
  • Richt het project in, definieert in samenspraak met de opdrachtgever/de projectmanager de te behalen resultaten en stuurt het project zodanig aan dat de afgesproken resultaten worden behaald. Hierbij is ook het managen van de projectomgeving een essentieel onderdeel.
  • Zorgt, in directe samenspraak met het lijnmanagement, voor kwalitatief en kwantitatief adequate producten, diensten en resources in relatie tot de afgesproken planning en kwaliteit van op te leveren resultaten (inclusief beheer en overdracht aan de lijnorganisatie).
  • Communiceert met zowel de projectmedewerkers als met het lijnmanagement over het proces. Communiceert ook op directieniveau over de voortgang, risico's en migraties.
  • Stuurt vanuit een pro-actieve houding het (deel)project aan, zodat de afgesproken resultaten conform de gestelde eisen worden gerealiseerd.
  • Coacht en motiveert projectteamleden, stimuleert teamvorming.
  • Rapporteert aan de opdrachtgever voor de technisch-georiënteerde projecten en aan de projectmanager van een domein overstijgend softwareontwikkelingsproject voor het deelproject ICT.

Functie-eisen
Je beschikt over een WO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar aantoonbare projectmanagementervaring in een onderwijs- en/of overheidsorganisatie of in een soortgelijke omgeving. Ervaring met de technisch-inhoudelijke kant van netwerkbeheer en infrastructuur is noodzakelijk. Je herkent jezelf in onze kernwoorden, bent zelfstandig, slagvaardig, integer en uitstekende analytische- en communicatieve vaardigheden. Je koppelt een zakelijke denkstijl aan empatisch vermogen en organisatiesensitiviteit. Je bent leergierig en ziet veranderingen als een uitdaging. Verder ben je in staat om meerdere projecten tegelijkertijd uit te voeren. De TU Delft is een internationale universiteit. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is voor deze functie een vereiste

Arbeidsvoorwaarden
De functie heeft een omvang van maximaal 38 uur per week (1 fte). Het gaat om een dienstverband voor een jaar met bij goed functioneren een mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 12 (met een maximum van € 5.171,- bruto per maand bij een volledige aanstelling). TU Delft kent een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek en de mogelijkheid om via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden een individueel beloningspakket samen te stellen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Informeren en solliciteren
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met J.P. Maas, Manager afdeling Projectmanagement, tel: 015 - 27 88237, e-mail: j.p.maas@tudelft.nl.

Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Ruth Vidal, secretaresse Universiteitsdienst, tel: 015 - 27 81223.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het geven van een presentatie over een reeds beschreven White Paper. Je kunt je brief met curriculum vitae richten aan J.P. Maas en sturen naar: TU Delft, Universiteitsdienst, afdeling HR, t.a.v. Ruth Vidal, Postbus 5, 2600 AA Delft; of mailen via onze sollicitatiepagina. Vermeld bij een sollicitatie s.v.p. het vacaturenummer AT/UD/ICT/2015-04.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten