maandag 20 april 2015

Systeembeheerder bij SherpaSherpa ondersteunt mensen met een beperking. Met ongeveer 1500 medewerkers en 500 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo’n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving. De afdeling Automatisering maakt deel uit van de dienst Administratieve en Economische Zaken (EAZ). De afdeling Automatisering is verantwoordelijk voor het operationeel beheer van ICT binnen Sherpa. Dit gebeurt grotendeels vanuit de locatie in Baarn.

Sherpa te Baarn heeft een vacature voor een:

Systeembeheerder


(EAZ, Automatisering, Baarn)


De functieomschrijving:
De systeembeheerder maakt deel uit van een team van 5 collega's en voert de volgende taken uit:
 • Beheren van het op Microsoft Windows gebaseerde netwerk. Dit betreft o.a. : Windows Server 2012, Exchange 2010, Citrix XenApp, RES Workspace Manager, Windows werkstations, Igel thin cliënts en diverse mobiele apparatuur.
 • Beheren van de netwerken (LAN, WAN, WIFI) en actieve componenten.
 • Beheren van de overige centrale/decentrale software en apparatuur.
 • Beheren van de documentatie, diverse handleidingen en procedures.
 • Projectwerkzaamheden, zoals nieuwe implementaties.
 • Tweedelijns ondersteuning van eindgebruikers bij het gebruik van de computersystemen op kantoor, thuis of onderweg.
 • In de toekomst mogelijk ook beheer van telefonie (bijv. VOIP).

Wij vragen:
Bezit jij de hieronder beschreven kennis en ervaring:
 • HBO werk- en denkniveau (bijv. Informatica).
 • Circa 2 – 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van Windows 2012 op MCSA / MCSE niveau.
 • Kennis van Citrix Xenapp.
 • Kennis van diverse overige toegepaste software/systemen/componenten.
 • Kennis van projectmatig werken.
 • Kennis van ITIL en/of ervaring met de applicatie TopDesk is een pré.

Ben je verder analytisch, probleemoplossend met goede communicatieve en contactuele vaardigheden, stressbestendig en flexibel met een gezonde dosis improvisatievermogen om goed op te kunnen treden in een crisissituatie? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou. Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt bij voorkeur over een auto.

Sherpa biedt:
Wij bieden een collegiale en informele werksfeer in een mensgericht bedrijf. Het betreft initieel een jaarcontract voor 32 – 36 uur per week. De werktijden zijn tijdens kantooruren. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 6,75%, zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 50 (max. € 3.292,- per maand). Daarnaast zijn er diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opleidingsmogelijkheden en een fietsregeling.

Informatie:
Voor informatie kunt u contact opnemen met: Ferry van Reenen, Teamleider Automatisering, T. 035- 64 63 123 of Caren Veraart, afdeling P&O, T. 035 – 64 64 201.

Solliciteren naar de functie Systeembeheerder?
Sollicitaties ontvangen wij graag vóór 7 mei 2015 via onze sollicitatiepagina. De gesprekken zullen plaats vinden op 22 mei 2015. Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure. Bij het accepteren van de functie wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten