donderdag 30 april 2015

Functioneel Beheerder SAP SD/MM bij Koninklijke Gazelle N.V.Vind jij het leuk om bezig te zijn met SAP en de door SAP ondersteunde bedrijfsprocessen? Dan is Gazelle op zoek naar jou!


Koninklijke Gazelle heeft voor haar vestiging in Dieren een vacature voor een

Functioneel Beheerder SAP SD/MM

(fulltime)


Je taken en verantwoordelijkheden
Als Functioneel Beheerder zorg je ervoor dat de door SAP ondersteunde processen goed verlopen en analyseer je de mogelijkheden voor optimalisatie, zodat SAP nog beter aansluit op de bedrijfsprocessen en de wensen/eisen van de organisatie. Je adviseert zowel de ICT-manager als de gebruikersorganisatie en het management. Namens de key users stel je functionele ontwerpen op en implementeert deze in SAP. Daarnaast beleg je veranderde werkwijzen in de organisatie. Binnen de afdeling ICT maak je onderdeel uit van een team van 4 Functioneel Beheerders SAP. Je neemt deel aan diverse projecten.

Jij maakt het verschil
Je bent gedreven, overtuigend en communicatief vaardig en weet de essentie van een vraag of probleem te doorgronden. Je bent hands-on en oplossingsgericht en je kunt je verplaatsen in de business én ICT. Je neemt initiatief, opereert zelfstandig en onderhoudt intensief contact met de operatie. Je deinst er niet voor terug om grote veranderingen voor te stellen en door te voeren.

Wij zoeken een ondernemende teamspeler met:
  • een relevant HBO diploma (bv informatiekunde of bedrijfskunde)
  • tenminste 5 jaar ervaring met customizing van de SAP SD/MM modules
  • aantoonbare ervaring met verkoopprocessen (gehele procesketen)
  • gedegen kennis van de integratie met FI en CO
  • bij voorkeur kennis van ABAP

Wat zet Gazelle daar tegenover?
Wij bieden je een uitdagende functie in een klein team. Vanzelfsprekend biedt Gazelle uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Ook besteden wij veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers. Gazelle is onderdeel van de Pon Bicycle Group.

Over Gazelle
Gazelle verkoopt elk jaar circa 300.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid.

Reageren op de vacature Functioneel Beheerder SAP SD/MM?
Herken je jezelf en je ambities in deze baan, reageer dan snel via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: IT, ICT, vacature Functioneel beheer, vacature SAP, SAP bedrijfsprocessen, vacature Dieren, vacature Gelderland
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten