woensdag 22 april 2015

Planner bij Wemmers Tanktransport B.V.Wemmers is gespecialiseerd in het vervoeren van vloeibare levensmiddelen met een Europees netwerk. We behoren tot de top 3 van de Nederlandse tank- en levensmiddelen vervoerders. We zijn een groeiend bedrijf met Europese ambities en zijn toonaangevend in onze klantoplossingen. Wemmers wordt door onze mensen omschreven als een bedrijf waarbij men hart voor de zaak heeft. We zijn betrokken bij wat we doen en dat maakt dat werken bij Wemmers meer is dan alleen een baan.

Wemmers Tanktransport B.V. heeft een vacature voor een

PlannerDe functieomschrijving:
Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker die met een team collega’s het planningsproces aanstuurt en bewaakt. De belangrijkste taken zijn het aansturen van de chauffeurs en de contacten met klanten over de status van een transport. Als planner komen er dagelijks diverse operationele taken gelijktijdig op je af, dit vraagt om een analytische blik en de vaardigheid om snel te schakelen.

Benodigde opleiding en ervaring
  • MBO-HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 10 jaar ervaring in een veeleisende klantgerichte positie;
  • Affiniteit met transport.

Kerncompetenties en vaardigheden:
  • Je spreekt vloeiend Duits en Engels, Frans is een pré;
  • Je bent analytisch ingesteld, administratief sterk, stressbestendig en flexibel.

Wemmers Tanktransport B.V. biedt:
Een interessante en afwisselende baan. Als je een echte teamspeler bent zal jij je snel thuis voelen vanwege de collegialiteit en de informele sfeer. Wij bieden een goed salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Solliciteren?
Je motivatie en CV kun je achterlaten via onze sollicitatiepagina t.a.v. van Jara van der Steen. Voor meer informatie is zij bereikbaar op 06-53862588.
De werving wordt exclusief verzorgt door Dpo2 Mobiliteit + Recruitment. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten