maandag 20 april 2015

Werkplaatsmonteur bij MeduxWil jij werken in een mensgerichte organisatie en heb jij een klantgerichte instelling?

Medux is de overkoepelende naam van een groep bedrijven die samen de leidende leveranciers en dienstverleners op het gebied van revalidatie- en zorghulpmiddelen zijn. Wij bieden een positieve bijdrage aan de zelfstandigheid, verzorging en levensvreugde van mensen met een functiebeperking. Wij wijzen graag de weg in de veranderende wereld van de zorg. Zowel consumenten als zorgprofessionals kunnen bij ons terecht.

Wil jij deel uitmaken van ons ambitieuze team van medewerkers? Voor onze locatie in Dordrecht (MHG) zijn wij op zoek naar een:

Werkplaatsmonteur m/v


(fulltime, 40 uur per week)


Werkzaamheden
Als werkplaatsmonteur maak je nieuwe leveringen klaar en voer je zelfstandig reparaties, aanpassingen en onderhoud uit aan onze (elektrische) rolstoelen voor mensen met een (tijdelijke) functiebeperking. Daarnaast zorg je dat deze hulpmiddelen, waar nodig, worden ingesteld of aangepast. Je werkt nauw samen met je collega’s in de binnen- en buitendienst. Periodiek verricht je storingsdienst in de avonduren en het weekend.

Profiel
Wij zoeken iemand die zich duidelijk herkent in de volgende competenties en vaardigheden:
  • Basiskennis van elektrotechnische werkzaamheden
  • Technisch inzicht;
  • Oplossingsgericht;
  • Flexibele instelling
  • Resultaat- en klantgerichte persoonlijkheid;
  • Representatief;
  • Kennis van revalidatie hulpmiddelen is een pre;
  • Je houdt van aanpakken en je kunt zelfstandig werken;
  • Stressbestendig;
  • In bezit van rijbewijs B.

Aanbod
Bij Medux bieden wij jou een compleet aanbod. In dat aanbod zit een passend salaris, ruimte voor initiatief en nieuwe ontwikkelingen, interne opleidingsmogelijkheden en begeleiding en een goede pensioenopbouw. Daarnaast bieden we korting op diverse verzekeringen en een functie binnen een bedrijf met een lange termijn focus. De communicatielijnen zijn kort en de werksfeer binnen Medux is collegiaal en informeel.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Meesters, op telefoonnummer 06- 22909570.

Wil je direct solliciteren? Klik dan hier en vul het sollicitatieformulier in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


Trefwoorden: Monteur, Elektrotechniek, Elektrotechnisch, Techniek vacatures, Monteur Dodrecht, Technische vacature Dordrecht, Monteur Zuid-Holland, MTS

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten