vrijdag 24 april 2015

Accountmanager bij Ahoy RotterdamHello you! Ben je klaar voor een nieuwe ervaring?Jaarlijks verwelkomt Ahoy Rotterdam circa 1,5 miljoen bezoekers. Ahoy is hét podium voor business, communicatie en entertainment. Wij geloven dat elke positieve ervaring, groot en klein, je leven verrijkt. Alles bij Ahoy beschouwen wij als een podium waarop we positieve ervaringen kunnen delen. Zie jij jezelf werken in een organisatie die nooit stilstaat en via vele evenementen zowel bezoekers, organisatoren als exposanten verrijkt? Dan zijn we mogelijk op zoek naar jou!

In verband met het vertrek van een collega, is de afdeling exhibition- en eventmanagement van Ahoy Rotterdam op zoek naar een:


Accountmanager m/v


(32 - 40 uur)


Jouw taken
Ahoy wil bezoekers verrijken met bijzondere ervaringen. Ook willen wij dat iedereen zich hier welkom voelt. Daarom ben jij heel belangrijk voor Ahoy.

Als accountmanager kom je te werken in een team en werk je nauw samen met collega accountmanagers, project support en de Exhibition manager. Je verricht telefonische en persoonlijke verkoop voor de vakbeurzen Maintenance NEXT en Safety & Health @ Work. Daarnaast ben je ook nauw betrokken bij het vormgeven en organiseren van de beurzen. Voor deze beurzen en evenementen verkoop je vloeroppervlakte, standbouw opgenomen in pakketten en promotionele activiteiten in directe relatie met extra zichtbaarheid voorafgaand en gedurende de beurs. Door middel van de salesactiviteiten behaal je de targets die in overleg met de Exhibition manager zijn vastgesteld. Op basis van het geschetste exposantenprofiel en het concept van de beurzen ga je zelfstandig te werk bij het selecteren, benaderen en bevestigen van deelname bij relevante marktpartijen.

Daarnaast onderhoud je proactief de klantrelaties en bouw je aan een commercieel netwerk. Je streeft naar een optimale klanttevredenheid en je bent verantwoordelijk voor het maximaliseren van de omzet en het rendement in de gedefinieerde doelgroepen en markten. Je geeft uitleg over de beurs of het evenement en maakt de kansen voor de potentiële klant op een overtuigende wijze inzichtelijk. Tevens ga je planmatig en gestructureerd te werk en stel je salesoverzichten c.q. financiële rapportages op.

Jouw profiel
Bij voorkeur beschik je over een HBO opleiding, gericht op commerciële activiteiten zoals sales- en accountmanagement. Daarnaast beschik je over enkele jaren relevante ervaring en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent een resultaatgerichte teamplayer, initiatiefrijk en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Bovendien heb je een klant- en servicegerichte instelling. Tot slot heb je een flexibele instelling en ben je bereid om na werktijd relatie-/ netwerkbijeenkomsten bij te wonen.

Ons aanbod
We bieden je een contract aan voor één jaar voor 32 - 40 uur per week, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Je komt te werken binnen een professioneel team, een dynamische no-nonsense werkomgeving waar volop ruimte is voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Wil je niet alleen ervaring opdoen, maar ook een ervaring rijker worden? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv uiterlijk 1 mei 2015 via het sollicitatieformulier, t.a.v. Barbara Hendrikx-Brouwers, HR Adviseur.
Voor meer informatie over Ahoy bezoek je onze website www.ahoy.nl. Volg ons daarnaast via www.twitter.com/vacaturesahoy.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Accountmanager Rotterdam, Account Manager Evenementen, Verkoop, Sales Representative, Verkoper, Commercieel, Events, Zuid-Holland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten