woensdag 22 april 2015

Directiesecretaresse bij La Place Service CenterLa Place is het op één na grootste foodservicebedrijf van Nederland, met meer dan 250 locaties in zowel binnen- als buitenland. La Place is gevestigd in V&D Warenhuizen, langs snelwegen, in attractieparken, in bedrijven als bedrijfsrestaurant en op grote evenementenlocaties. We werken met verschillende formules waarmee we aan de uiteenlopende behoeftes van onze gasten kunnen voldoen. Zo serveren wij onder andere warme maaltijden, salades, broodjes, koffie, verse sappen en smoothies, maar ook gerechten voor thuis. Alles wat wij serveren is 100% natuurlijk en dus vrij van onnatuurlijke toevoegingen. La Place is continue in ontwikkeling en is altijd op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden, met name buiten Nederland. Naast de vestigingen in onze buurlanden Duitsland en België, is La Place sinds kort ook in Indonesië (Bali) en de Verenigde Staten (New York) te vinden.

In verband met enkele interne verschuivingen bij ons Service Center zoeken wij op korte termijn een:

Directiesecretaresse


(fulltime)
met als standplaats het La Place Service Center in Nieuwegein


De afdeling:
De directiesecretaresse is werkzaam bij het Service Center van La Place en valt onder directe leiding van de CEO van La Place. In deze functie ben je centraal aanspreekpunt voor directie en MT.

De functie:
Als directiesecretaresse ben je steun en toeverlaat voor de CEO, de directie en het MT van La Place. Jouw functie bevindt zich in het hart van de organisatie en is hierdoor zeer afwisselend. Jij organiseert afspraken en activiteiten, verzorgt in- en uitgaande correspondentie en ondersteunt planmatig. Ook regel je de juiste vergaderfaciliteiten en notuleer je bij de wekelijkse directie- en MT-vergadering(en). Op basis van de input van directieleden slaag jij erin een professionele powerpoint presentatie te maken. Jij weet als geen ander welke prioriteiten er leven en maakt daardoor eenvoudig onderscheid tussen hoofd - en bijzaken. De dagelijkse stroom aan zowel interne als externe communicatie weet jij dan ook op een goede manier te coördineren. Dankzij jouw centrale rol heb je veel verschillende contacten; de collega’s werkzaam in het land, maar ook bij het Service Center weten je te vinden!

Profiel:
Jij bent een positieve, dienstverlenende collega met een hoge mate van accuratesse. Je beschikt over een echte can-do mentaliteit (’het glas halfvol’) en bent niet te beroerd een grote diversiteit aan taken op te pakken. Ondanks jouw toegankelijke karakter, ben je assertief als het gaat om agendabewaking en zowel mondeling als schriftelijk een sterke communicator. Je bent een echt improvisatietalent en schakelt moeiteloos tussen de ene klus en de andere. Tot slot kan je goed omgaan met een sterk wisselende werkdruk en vertrouwelijke informatie.

Wij vragen
  • Jij hebt minimaal een afgeronde MBO/HBO-opleiding in de richting van Office Management;
  • Jij hebt minimaal 4-8 jaar werkervaring als directiesecretaresse en/of personal assistant, bij voorkeur binnen een commerciële organisatie;
  • Jij hebt een goede beheersing van de Engelse taal (eis). Beheersing van de Duitse taal is een sterke pre;
  • Jij kunt uitstekend met computers overweg, MSOffice kent geen geheimen voor jou.

Wij bieden jou:
  • Een zelfstandige, veelzijdige functie in het hart van de La Place organisatie;
  • De mogelijkheid om bij besluitvormingsprocessen op het hoogste niveau mee te kijken;
  • Een grote diversiteit aan taken en contacten (zowel intern als extern);
  • Een salaris conform La Place CAO.

Solliciteren
Heb jij interesse? Laat dan snel je gegevens achter via de sollicitatiepagina.
Vragen? Neem dan telefonisch contact op met Annelie Lourens, Recruiter via 030 - 3000 565.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten