woensdag 29 april 2015

Ondernemende Adviseur Werving & Selectie bij PerSelectiefKomende jaren voorzien we bij Perselectief een aanzienlijke groei in de vraag naar onze hoogwaardige dienstverlening. We merken dat zowel de Werving en Selectie markt als de Interim Markt flink aantrekken. Reden voor ons om op zoek te gaan naar ondernemende consultants. Samen met nieuwe ondernemers willen we in de komende jaren lekker verder groeien en topspeler worden in de W&S markt.


Perselectief zoekt wegens uitbereiding van haar dienstverlening een enthousiaste


Ondernemende Adviseur Werving & SelectieWat ga je doen?
In opdracht van jouw eigen klanten ben je dagelijks actief met Werving & Selectie, Headhunting, Executive Search en Interim Management. Je bepaalt je eigen doelen, je bezoekt je eigen klanten, je bezoekt de diverse beurzen, spreekt dagelijks met jouw vakgenoten. Kortom je werkzaamheden bestaan uit netwerken en partijen met elkaar verbinden. Achter de schermen is door Perselectief alles goed geregeld zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Dus…
 • Heb je een goed netwerk, vind je mensen leuk, ben je dienstverlenend ingesteld en ben je commercieel?
 • Heb je verstand van één of enkele markten en wil je die kennis eens op een andere wijze inzetten?
 • Wil je als zelfstandig ondernemer een succes maken van je eigen onderneming op het gebied van hoogwaardige arbeidsbemiddeling?

Dan moet je bij Perselectief zijn!

Wie ben jij?
Werving en Selectie is best een moeilijk vak, al zeggen we het zelf. Afgelopen jaren hebben we een steeds duidelijker beeld gekregen welke mensen hierin succesvol kunnen worden. Dit heeft geleid tot het volgende profiel:
 • Je bent absoluut commercieel en ondernemend, ziet kansen en laat niet los;
 • We verwachten een HBO niveau van denken en doen, gecombineerd met een gezond verstand en handelsgeest;
 • Een sterk eigen netwerk is absoluut noodzakelijk, denk aan een bepaalde branche waar je een netwerk in hebt diverse zoals: Food, Agrarisch, Healthcare, Finance, Energie, Automotive, Bouw, Onderwijs, Installatietechniek, ICT, Techniek, enz;
 • Je bent een communicatief vaardige relatiebouwer, hebt een vertrouwenwekkende uitstraling, een sterke persoonlijkheid en een no-nonsense instelling;
 • Je weet op basis van de juiste argumenten en inhoudelijke kennis jouw klant een goed advies te geven en te overtuigen, en bent daarbij resultaatgericht;
 • Je komt snel je afspraken na, je hebt een servicegerichte instelling, daarnaast ben je flexibel, nuchter, enthousiast, gedreven, slim en doordacht;
 • Je bent een mensenmens met een oprechte interesse in de mensen om je heen;
 • Je kunt beschikken over een rustige en goed ingerichte werkplek;
 • Tot slot heb je eigen vervoer nodig en financiële middelen om je opstart te kunnen financieren.

Perselectief biedt
Bij ons bepaal je je eigen succes. Door hard en slim te werken is in dit vak de "sky the limit" en kun je een ver bovengemiddeld ondernemersinkomen realiseren. Wij helpen je daarbij doordat we je faciliteren op veel vlakken. Je springt op een rijdende trein. Daarnaast krijg je een intensieve persoonlijke begeleiding tijdens je opstartperiode, maar ook in de jaren daarna. Denk hierbij aan training en coaching op commercie, ondernemerschap en vak inhoud. Ook de kennisdeling met collega’s, gezamenlijke marketing en de uitstraling van een grotere organisatie helpen je verder.

Reageren
Als het bovenstaande je aanspreekt en als je denkt dat je past in het geschetste profiel, kun je uiteraard direct reageren op deze advertentie. We nodigen je dan uit voor een persoonlijke kennismaking, want persoonlijk contact is voor ons nog steeds het belangrijkste. Het hele proces van eerste kennismaking tot ondertekening van het contract kent een aantal stappen die we samen met jou willen zetten.

Als je op dit moment al vragen hebt, bel dan gerust met Linda Teelken, 06-53234370 of met Maarten van de Sande, 06-20851567. Mailen mag ook via onze sollicitatiepagina.

Bedrijfsprofiel
Perselectief bestaat al meer dan 25 jaar als franchise bedrijf met als specialisatie arbeidsbemiddeling van de beste kandidaten voor de betere banen. We zoeken voor onze klanten de beste mensen voor vast of tijdelijk. Dat doen we vandaag de dag met 10 consultants/zelfstandig ondernemers. Deze consultants werken allemaal in het vakgebied waar ze in zijn opgeleid en opgegroeid. Daarmee spreken ze de taal van hun markt. We hebben 2 werkmaatschappijen, www.perselectief.nl en www.perselectief-interim.nl.

Trefwoorden: Advies, Adviseur W&S, Consultant W&S, Werving & Selectie, Commercie, verkoop, sales, verkoper, commercieel medewerker, zakelijke dienstverlening, vacature Adviseur W&S, vacature Consultant W&S, vacature commercieel medewerker, vacature commercieel medewerker buitendienst

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten