vrijdag 24 april 2015

Inkoper bloemen / productmanager bij Green Partners B.V.Green Partners produceert en verkoopt het complete assortiment bloemen, waaronder boeketten, handgebonden boeketten en mono- lijnen. Green Partners maakt deel uit van de Dutch Flower Group en is gevestigd op het Trade Parc Westland. Van hieruit werken 300 medewerkers aan dagverse topproducten. Green Partners beleverd supermarktketens, grootwinkelbedrijven en benzinestations in geheel Europa. Green Partners is Florimark, ISO 9001-2000 en Max Havelaar gecertificeerd.

Op dit moment is Green Partners op zoek naar een:

Inkoper bloemen / productmanager (fulltime)Als bruggenbouwer ben je in staat om een relatie op te bouwen en te onderhouden met kwekers en veredelaars. Je bent het visitekaartje van Green Partners en in staat om onze ketenpartners te verbinden van veredelaar tot retailer. Je hebt ervaring met ‘’Kopen Op Afstand’’ en je overziet processen binnen de gehele keten. Je bent in deze brede functie het aanspreekpunt voor de productcategorieën lelies, germini’s, zomerbloemen en snijgroen.

Wie ben jij?
Green Partners staat voor: samenwerking, aanpassingsvermogen, professionaliteit, kwaliteit en klantgerichtheid. Je bezit deze kernwaarden van nature en bent in staat als expert op jouw eigen vakgebied goede prestaties neer te zetten. Je vindt in jouw werk de uitdaging om respectvolle en transparante manier samen doelen te bereiken en win-win situaties te realiseren.

Voor deze b(l)oeiende functie stellen wij de volgende functie-eisen:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Zeer goede schriftelijke en mondelinge kennis van de Nederlandse én Engelse taal;
  • MS Office vaardig, met name Excel;
  • Productkennis bloemen, met name van de productgroep lelies;
  • Minimaal 2 jaar inkoopervaring op klok of via KOA;
  • Kennis van de bloemen- en plantenbranche of FMCG is een pre.

Relevante competenties voor deze functie zijn: communicatief (in staat om te schakelen tussen verschillende doelgroepen), samenwerking (je bent een bruggenbouwer die ketenpartijen nader tot elkaar brengt, interpersoonlijke sensitiviteit (actief luisteren, inleven), initiatieven (kansen zien en actie ondernemen), netwerken (contacten leggen en onderhouden), stevigheid (geloven in jezelf en als een deskundige het vertrouwen hebben van de ander), klantgerichtheid (vertaalt de klantwensen naar oplossingen), stressbestendig (snel en nauwkeurig blijven werken onder tijdsdruk).

Wat kun je van ons verwachten?
Het arbeidsvoorwaardenpakket stellen wij graag in overleg met jou samen. Verder bieden wij uitstekende support en ontwikkelingsmogelijkheden, een prettige werkomgeving, gepassioneerde deskundige collega’s en de intentie om duurzaam samen te werken.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jessica van den Hoek, tel. 0174-645518.

Solliciteren

Is je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan je cv met motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten