donderdag 30 april 2015

Verkoopassistenten m/v bij V&DOnze winkels
Met meer dan 62 vestigingen, ruim tienduizend medewerkers (waarvan er circa 5500 werkzaam zijn bij V&D en 5000 bij La Place) en wekelijks zo'n anderhalf miljoen tevreden klanten zijn we het grootste warenhuis van Nederland. Dat maakt V&D vertrouwd. Het is een eerlijke winkel waar je van op aan kunt en waar je kunt rekenen op de beste kwaliteit en service, scherpe prijzen en constant wisselende collecties. Een winkel met vertrouwde huislabels en internationale topmerken. Heel duidelijk dus, en toch verrassend dynamisch.

Ook de V&D webshop biedt een groeiend en compleet productaanbod. Ons marktaandeel en de klantwaarderingen stijgen, V&D groeit in alle aspecten. Groei jij met ons mee?

Voor de vestiging Den Haag Centrum zijn wij op zoek naar enthousiaste:

Verkoopassistenten m/vVisie V&D
V&D is hèt warenhuis van Nederland. De missie van V&D is weer de meest gerespecteerde, bewonderde en winstgevende retailer in Nederland te worden, bekend vanwege haar inspirerende producten, fantastische service en marktleiderschap.

Vestiging
Elke winkel wordt geleid door een Bedrijfsleider/ster die met zijn/haar Floormanagers/Hoofdverkopers het managementteam van de vestiging vormen.

Functie inhoud
Als Verkoopassistent help je mee om het bezoek van onze klanten aan ons warenhuis tot een geweldige en postitieve ervaring te maken. Door jouw service gerichte instelling geef je aandacht aan de klant en helpt hen waar nodig met hun aankopen.

Als Verkoopassistent werk je in ons warenhuis in een prettig team samen. Kassa-werkzaamheden, verwerken en presenteren van de goederen en zorg voor een schone en aantrekkelijke winkel behoren ook tot je werkzaamheden.

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en ben je:
  • Klantvriendelijk en service gericht?
  • Bereid om op alle winkel openingstijden te werken?
  • 16 jaar of ouder?

Wat bieden wij?
  • Goede introductie
  • Personeelskleding
  • Leuk salaris
  • Flexibele werktijden
  • Personeelskorting
  • Afwisselende werkzaamheden

Denk en handel je klantgericht en geniet je van drukte, dan ben je van harte welkom in V&D!
Solliciteer dan doormiddel van onze sollicitatiepagina. Kijk daarnaast ook op onze website: www.vd.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Verkoopmedewerker/Verkoper
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten