dinsdag 21 april 2015

Quality Engineer bij Vaassen Flexible Packaging BVQuality Engineer (M/V)


Vaassen Flexible Packaging


Organisatie
Vaassen Flexible Packaging (VFP) is niet alleen de grootste Europese producent van binnenwikkels (innerliner) voor de tabaksindustrie met het meest complete aanbod, maar heeft zich daarnaast al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de productie en levering van afdekkingen voor kunststof flessen die in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie worden gebruikt. VFP is een dochter van de Clondalkin Group, een internationale producent van hoogwaardige verpakkingsproducten met 45 productiefaciliteiten in 10 landen in Europa en Noord-Amerika en een jaaromzet van meer dan € 900 miljoen. Het bedrijf kent een nuchtere no-nonsense cultuur en er werken ruim 250 mensen die hart voor de zaak hebben. Door een interne verschuiving is er een vacature ontstaan voor de functie van Quality Engineer.

Functie-inhoud
In deze uitdagende functie, die zowel geschikt is voor een meer ervaren als een (recent) afgestudeerde chemisch technoloog (HBO/WO), ben je de aanjager binnen VFP op het gebied van kwaliteit in de ruimste zin van het woord. Je krijgt alle ruimte om zowel de organisatie als jezelf verder te ontwikkelen en naar het next level te brengen. Omdat VFP in de top van de markt opereert doe je op het hoogste niveau zaken en worden er topprestaties van je verwacht. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Quality Assurance. Globaal bestaan je werkzaamheden onder meer uit:
  • Het, na goedkeuring van de Manager QA, samenstellen van het interne audit programma;
  • Het zorgdragen voor de uitvoering van het validatie en kalibratie schema;
  • Het actueel houden van keuringsplannen, DoC, verklaringen en questionnaires en ongedierte bestrijding;
  • Het invullen van vragenlijsten van klanten en het afgeven van verklaringen ten behoeve van de klant;
  • Het indien nodig tests laten uitvoeren door gecertificeerde laboratoria;
  • Het beheren van de Technical Data Sheets en keuringsplannen;
  • Het invoeren van wijzigingen op basis van de gegevens van R&D;
  • Het mede uitvoeren van interne audits als lid van het interne audit team.

Functie-eisen
Je hebt met succes minimaal een technische HBO opleiding afgerond, bij voorkeur Chemische Technologie. Enige jaren relevante werkervaring in een soort gelijke functie bij een internationaal productiebedrijf is een pre; Als je over de juiste competenties beschikt mag je echter ook recent je opleiding afgerond hebben. Daarbij ben je een vernieuwende, stevige persoonlijkheid die analytisch zeer sterk is. Je bent kritisch, kunt goed overtuigen en communiceren en hebt voldoende zelfvertrouwen om ook bij tegenstand voet bij stuk te houden. Naast Nederlands, spreek je ook goed Engels en Duits.

Arbeidsvoorwaarden
Dit betreft een fulltime functie. VFP biedt een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt vastgesteld op basis van achtergrond en ervaring en kan oplopen tot maximaal circa € 50.000,- per jaar. VFP vindt het belangrijk dat haar medewerkers in staat worden gesteld zich verder te ontwikkelen. Zij faciliteert daarom opleidingen en moedigt persoonlijke groei aan.

Solliciteren?
Je kunt via het sollicitatieformulier rechtstreeks solliciteren op deze functie. Dat heeft onze nadrukkelijke voorkeur. Eventueel kun je ook strikt per email je CV onder vermelding van de vacature naar info@pbpnext.nl sturen. Een motivatie(brief) toevoegen mag wel (als je dat zelf wenselijk of noodzakelijk vindt) maar is niet nodig! Als je CV daar aanleiding toe geeft, bespreken we jouw motivatie liever face-to-face en nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Als je meer wilt weten over de vacature en/of organisatie kun je bellen met Johan Post: (06) 288 32 712.
Sollicitatiegesprekken kunnen eventueel ook in de avonduren worden gevoerd. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Trefwoorden: vacature Quality Engineer Vaassen, Chemisch Technoloog, Techniek, Kwaliteit, Technicus, Chemical Engineering, Gelderland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten