woensdag 29 april 2015

Creatief DTP-er / Grafisch Vormgever bij Rivièra MaisonHet merk Rivièra Maison vervult een leidinggevende rol in Nederland op het gebied van interieur. Het duidelijk herkenbare concept geeft een eigen gezicht aan landelijk en eigentijds wonen. Het brede assortiment bestaat uit meubelen en (woon)accessoires en wordt geheel in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Rivièra Maison is een snelgroeiende organisatie met eigen woonwinkels, shop in shops in diverse landen in Europa en een nationale en internationale groothandel.

Voor onze afdeling Marketing vanuit ons hoofdkantoor te Aalsmeer zijn wij op zoek naar een:

Creatief DTP-er / Grafisch Vormgever m/v


(van 32 tot 40 uur per week)


Wij zoeken:
De DTP-er / Grafisch Vormgever visualiseert voor de afdeling Marketing communicatiemiddelen conform de huisstijl van Rivièra Maison. Je vertaalt het concept naar een ontwerp en zorgt vervolgens dat het drukklaar is. Je zult werken aan de volgende producten:
  • RM magazine
  • Beursmateriaal
  • POS materiaal
  • Advertenties
  • Direct mail
  • Persberichten
  • Visuals
  • Brand Communication

Je bent dus onderdeel van de afdeling Marketing en denkt mee in het marketingproces.

Jij beschikt over:
Creativiteit en relevante werkervaring en uitgebreide kennis van Indesign, Photoshop en Illustrator. Een stevige technische achtergrond en je bent precies. Een grafische opleiding, affiniteit met ons merk en gevoel voor interieur. Je hebt gevoel voor merken en weet wat er speelt in de markt van wonen en fashion, dit betekent ook dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Daarnaast kun je flexibel en ad hoc reageren.

Wij bieden:
Een leuke functie binnen een gezonde en sterk groeiende onderneming met een plezierig en informeel werkklimaat. Je werkt op de Marketing afdeling binnen een team van 9 personen (waaronder 2 Graphic designers / DTP-ers).

Interesse in de vacature creatief DTP-er / Grafisch Vormgever?
Stuur dan je brief met motivatie, cv en bij voorkeur een pasfoto via het sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature DTP-er Aalsmeer, Desktop Publisher, Graphic Designer, Ontwerper, Marketing, Noord-Holland

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten