maandag 20 april 2015

Logistiek Administratief Medewerker bij RoyaanLogistiek Administratief Medewerker

Wijk bij Duurstede


Heb jij tussen de 3 en 5 jaar ervaring binnen de goederenstroomadministratie en beschik je over een mbo-diploma in een logistieke richting? Ben jij een enthousiaste en proactieve teamspeler die op het bedrijfsbureau van de leverancier van onder andere de Kwekkeboom en Van Dobben snacks wil werken? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

Wat ga je doen?
Als Logistiek Administratief Medewerker ben je medeverantwoordelijk voor een correcte uitvoering en controle van de inkooporder- en productievoorraadadministratie. Je signaleert proactief afwijkingen, stuurt hierop bij en zoekt uit waar deze afwijkingen vandaan komen om herhaling te voorkomen. Je houdt rapportages bij omtrent de voortgang en doet voorstellen tot verbetering van werkmethoden en werkprocedures. Uiteraard heb je in deze functie veel contact met collega’s van diverse afdelingen en toeleveranciers van ingrediënten en grondstoffen.

Wie ben jij?
Bij een Logistiek Administratief Medewerker staan nauwkeurigheid en goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden voorop. Je hebt een mbo-diploma in een logistieke richting en tussen de 3 en 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt goede kennis van geautomatiseerde systemen en MS Office, waarbij je bovengemiddeld vaardig bent met MS Excel. Ervaring met Exact is een pre. Tot slot heb je een proactieve, zelfstandige en flexibele instelling en ben je stressbestendig.

Snacken opnieuw ontdekken!
Bij Royaan zijn we ervan overtuigd dat er een groeiende markt is voor eerlijke en smaakvolle snackproducten. Daarom willen we dat de snack weer wordt ervaren als een lekkere, verantwoorde delicatesse om bewust van te genieten. Om dit te bereiken geven we actief invulling aan onze missie Snacken opnieuw ontdekken! én onze kernwaarden eerlijk, vers, plezier en samen. Wij committeren ons aan de belofte Goed Genieten om snacken lekkerder, beter, makkelijker en leuker te maken.

Wij leveren onze producten aan de out-of-home sector (horecabedrijven, cafetaria's, cateringbedrijven en benzinestations), groothandels en supermarkten. De twee bekendste consumentenmerken zijn Van Dobben en Kwekkeboom. Maar Royaan biedt nog veel meer: ons assortiment varieert van een divers snackaanbod van de merken Buitenhuis, Laan en KB tot oriëntaalse lekkernijen van Mayam en gehaktballen van Willie Dokter. Bij Royaan staan de best mogelijke kwaliteit, duurzaamheid, baanbrekende innovaties en focus op de eindgebruiker centraal. In de fabrieken in Wijk bij Duurstede, Oostzaan, Alkmaar en Beuningen en op het hoofdkantoor werken in totaal ruim 220 personen. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze missie helpt te realiseren.

Wat bieden wij?
Door de toename van volumes is er ruimte ontstaan om het huidige team uit te breiden. Royaan biedt jou als startende Logistiek Administratief Medewerker, op het bedrijfsbureau, de kans om in een zelfstandige functie al je logistieke administratieve talent in te zetten en verder te ontwikkelen. Samen met Royaan groei en ontwikkel je mee. Je rapporteert rechtstreeks aan de Logistiek Manager.

Je voert je functie uit vanaf het hoofdkantoor in Wijk bij Duurstede. Royaan biedt een salaris conform de Cao voor de Gemaksvoedingsindustrie, een eindejaarsuitkering en ATV-dagen.

Interesse?
Ben jij de persoon die volledig aan dit functieprofiel voldoet en ben je ervan overtuigd dat jij waarde gaat toevoegen aan onze afdeling Logistiek? Solliciteer dan via onze website.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Henri Willems (Logistiek Manager) of Charlotte Smit (Personeelsfunctionaris) via telefoonnummer 0343 596 659.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: vacature Logistiek Medewerker Wijk bij Duurstede, Logistiek Administratief, Medewerker Bedrijfsbureau, voorraadbeheer, Administratie, Utrecht
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten